A pékek 20-25 százalékkal emelnék a pékáruk árát - mondta az InfoRádiónak a Pékszövetség elnöke. Septe József szerint bizonyos mértékű áremelés már egy hónapon belül várható. A drágulás oka, hogy nőttek az alapanyagárak, főleg a liszté, emelkedtek a szállítási, logisztikai költségek, emellett a minimálbér emelés is negatívan hatott az ágazatban dolgozó vállalkozásokra - sorolta az elnök. Septe József szerint az ágazatot csak egy legalább 20 százalékos mértékű áremelés húzná ki a bajból, és ez sem jelentene extra profitot, csak stabil termelést.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem csak a pékek fognak árat emelni hanem szinte
minden élelmiszer ára felmegy !
A 10 %-os "lakossági rezsicsökkentést " átterelik a kis- és
középvállalkozásokra akik az emelést tovább fogják terhelni
a lakosság felé mert csak így tudnak életben maradni !
A közműadónál úgyszintén !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Na akkor most már kezdődik a kiéheztetés is Magyarországon.Orbán nem veszi észre, hogy az "igazságos" egykulcsosával emberek millióit kényszeríti éhhalálra???!!!
satan666
@kukac50: Nem bántásból böfögök. Főleg azokat nem bántanám akik meg DOLGOZNAK a betevőért.De a médiában még nem láttam-halottam olyan termelőt-gyártót évek óta, aki egyszer is mondta volna,hogy igen ez jó év volt. Minden nyilatkozó a ráfizetésből él.Legszebb példa "MINDEN DARAB TOJÁSON 6 Ft. A RÁFIZETÉS" amikor nem keresnék rajta 1 Ft. ot már meg enném az összes tyúkot!
kukac50
@satan666: Én sem vágom le az összes tyúkot ha nem tojik minden nap ,csak 160 tojást egy tyúk egy év alatt. De házi friss tojást eszek és nem tápos tyúkot.
Ez a haszon rajta amit Mi megeszünk.
satan666
@kukac50: Ha olyan helyen élnék saját ellátásunkra tartanék tyúkot,csirkét. Azokról írok akik 1000 vel tojatnak és nyilatkozatukban állítják . 6 Ft. RÁFIZETÉS 1 db TOJÁSON! MIÉRT és MIBŐL csinálja évek óta??
kukac50
@satan666: Nem tudom,lehet,hogy a kötelező ketrec vásárlás nyomta fel az árakat.
Előírás az újabb fajta ketrec. Nekem a tyúkudvarban van 15 kapirgáló tyúkom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.