Csökken az ingatlanbefektetési volumen a régiónkban, Magyarországon alig volt az utóbbi hónapokban jelentős tranzakció. A nem teljesítő hitelek aránya folyamatosan nő, becslések szerint 25%-on...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
@gabrella: - de akitől elvették az még fogja fizetni az adósságát, mert úgy hozzák ki, hogy csak ők járjanak jól! - szemetek...
gabrella
@anka: Aki hajléktalan lesz az már nem tud fizetni. Csak ha munkahelye lesz, akkor vonják majd tőle.
Mindezt a mai Magyarországon megtehetik. Én emlékszem egy esetre amikor egy éjszakai bárban többtizezer forintot kértek a tulajdonosok egy-két sörért.
A fogyasztóvédelem fel volt háborodva, azt hiszem be is záratták a helyet.
Jogtalan haszonszerzés címén.
A bankok sokszázszoros kamata nem az?!
gabrella
A tisztességtelen haszonszerzés gyanúja még a Lippai színésznél is felmerül, amikor 60 ezres adósság helyett elviszik az 5 milliós autóját.
Fogyasztóvédelem ilyenkor hol van?
anka
@gabrella: - lapít!!! - nekik úgy jó, mert abból nincs haszon ha fellépnek! - a bankok uzsorakamattal dolgoznak! - a bírók meg megbüntetik aki /civil/ kamatra ad pénzt.
- mindenhol a "kéz kezet mos" elve működik!
gabrella
@Horizont: Mert jogtalannak találta a bank által meghatározott plusz chf-es kamatot (én is ami az eredeti kamatra még jön) és nem fizette ki.
De hát a magyar törvények ezt megengedik a maffia végrehajtóknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.