Esküszöm, én megsajnáltam Rogán Antalt. A Fidesz vezérkara már másodjára húzatja le vele a klotyón az időt és pénzt nem kímélve felépített politikai karrierjét.  Vajon milyen érzés lehet az, amikor a főnök azt mondja pénteken, hogy menj be, hapsikám a tévébe, nézz...

Feltöltő: varosszive
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Na hát én nem sajnálom ezt a hernyót. És a többit se, akit ilyesmire rá lehet venni. Az embernek legyen gerince, ha nincs, akkor egy féreg. Aki minden körülmények között vállalja a saját véleményét, akkor is, ha téved, azt sokkal többre becsülöm, mint aki bármilyen okból félreteszi a meggyőződését (már ha van nekije sajátja) és képes átváltani bármikor a máséra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
Sajnálja a fene! Nincsenek őneki se gátlásai, se aggályai.
@nemkati: Minden szavaddal egyetértek!
lópicigáspár
Erről csak ennyi jut eszembe:

Anyuci hazaér egy nappal hamarabb mint a megbeszéltek. Otthon apuci idegen nővel az ágyban, majd mikor rájuk nyit az asszony a férj halál nyugodtan megszólal: Ne annak higgy, amit látsz, hanem amit mondok! :-)
sóher
Én meg utálom ezt a gülüszemű idiótát de 3.6 millió a havi fizetése 3-helyről ezért mindent megtehet csak legyen aki elhiggye a hazugságait!
szaboria1
Miért kell sajnálni jól beletanult a mellé beszélésbe. Reggel már nem bírtam még hallgatni sem az este ismétlését. Mert nem képes egyenesen egy kérdésre válaszolni legalább háromszor tette fel a műsorvezető ugyan azt a kérdés de mindig mellébeszélt.
honeykiss
Egy ügyeletes majom mindíg volt,van és lesz is, ezért a pénzért !...engem csak az zavar,hogy soha nem tud nyiltan senki szemébe nézni...na vajon miért is?
1951
Semmilyen érzés, hiszen a politikusok fel vannak készülve az érzelemmentes és nyilvános szereplésre! A Gyurcsány kormány minden egyes tagja, beleértve a most ismét színre lépett, de korábban Gyurcsánnyal közösen országot miniszterként tönkretevő Bajnai is hasonlóan érzelemmentesen áll ki a nyilvánosság elé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.