Bayer Zsoltot is elítéli Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő, amiért a szigethalmi késelés ügye kapcsán cigányozott - közölte a politikus Twitter-oldalán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
"Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes szintén hétfő este az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt mondta, mélyen elítéli Bayer Zsolt mondatait, "ezek a demokráciát sértő dolgok", "olyan embernek pedig nincs helye egy közösségben, aki emberek egy csoportját állatnak tartja".

És olyan "embereknek " akik lopnak,csalnak,késelnek,gyilkolnak,lincselnek ???
Azoknak van ""helye egy közösségben" ???
Ja ! hogy( még )nem a Deutschokat és Navracsicsokat és családjukat fosztják ki,késelik meg ??? Uraim ami késik az nem múlik :-((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@gabrella: 11:24
Naná, hiszen különben az MTK-t sem tehené tönkre:-)
coyote3
@varirmag: Az a lényeg, hogy a csalók tüntek el...:)
Pilóta
@Atha: tegnap, 10:21
Szia!
Merre jársz? Mizu Kínában?
Atha
@Pilóta: Szia! Már itthon.
Megint jó volt mint minden évben újévi koncertek tájékán. Szerettük. Siker volt, jó szállodák, kicsit sok meló de jó zenekar és közönség. Jövőre is megyek. Kína nagyvárosai egyelőre retkesek de rohamosan fejlődnek, újítanak, épülnek. Érezhető az általános optimizmus ami sajnos itt Európában nem. Nagy piac óriási lehetőségekkel. Nehéz velük de ha szerződés van mindenhez tartják magukat ha te hozod a számokat, nincs faszrágás.
Pilóta
@Atha: 20:22
Szia! Ennek nagyon örülök:-)
Gondolom kellőképpen elfáradtál, jó pihizést itthon, s majd jöhet a dumcsi Veled!
Üdv.
Atha
@Pilóta: Nagyon bízom benne hogy itthon sem lesz sokáig pihizés! Teher alatt nő a pálma és én erre alkalmatosság vagyok. Szeretem ha tenni kell valamit aminek értelme van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.