Körülbelül húsz ember gyűlt össze a Bayer Zsolt cigányozós cikke miatt összehívott flashmobon kedden délután. Egy idő után Mészáros Imre, a gój motorosok vezetője vette át a szót, miközben egy cigány asszony is kiabált. A szervezők arra hívták fel a figyelmet, hogy népirtások kezdődtek olyan jelszavakkal, mint amilyeneket Bayer Zsolt szombati cikkében megfogalmazott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Nem tiltakozni kéne meg flashmobolni (az mi a tököm?) hanem beilleszkedni, dolgozni, adót fizetni, stb. Nem a magyarokat ölni, kínozni, kihasználni, hanem tenni valamit, hogy ne utálják a őket annyian,és jobb életük legyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
@Csizmás Kond: Sőt ! kapjanak kitüntetést ! Mondjunk le a jövedelmünkről és utaltassuk át nekik! De mehetünk hozzájuk takarítani is ( a csicskáztatáshoz úgy is hozzászoktak már) és emeljünk már szobrot nekik !!!
Idióták !!
Lordboxer
Pilóta! Igazad van, az állat nem süllyed le egy bayer féle szintjére; a cigányokhoz sem szabad hasonlítani, nem kell megsérteni az állatokat
mariaberta
NOS HÁT: A hozzászólásokat olvasva úgy döntöttem, hogy elhagyom ezt az oldalt, mert ennyi bunkó egy helyen, -természetesen egy-két kivételtől eltekintve- nekem túl sok, és ezekre nem érdemes az időmet elpazarolni.
Pá aranyoskák:
Pilóta
@mariaberta: 14:17
... talán ennyit is kár volt!:-)
oak79
Azért az érdekes, hogy a retardált Bayer kreténségeire, hányan bólogatnak most és fröcsögnek véres szájjal, mikor sokan ezek közül vérig voltak sértve, amikor a Kertész általánosított a magyarsággal kapcsolatban.
vilifater
@Lordboxer::" úgy gondolom, olyan embernek nincs helye egy közösségben, aki emberek egy csoportját állatnak tartja".<
--- Így igaz!
--- Kikérem az állatok nevében az összevetést! " Te tökfej. Szerinted ez mit jelent ? Az állat csak akkor gyilkol,ha éhes ! A cigány meg már késsel születik !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.