Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője Bayer nyilatkozatáról az ATV Startban elmondta, nem szabad, hogy egy közéleti szereplőt elragadjanak az indulatok, idáig nem szabad elmerészkedni, mint a publicista tette. Selmeczi közölte, az egy másik kérdés, hogy Bayer a Fidesz tagja, de ebben a kérdésben még nem nyilatkozhat, hiszen ezen a területen még nem történt semmi. „A Fidesznek, mint pártnak ebben a kérdésben nincs testületi álláspontja”- tette hozzá a szóvivő.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Látod, látod zsóttikám, így megy ez. Hiába a birkamenet, hiába a seggnyalásba hajló lojalitás, ha az igazság kimondása nem tetszik a főnökeidnek, úgy elhajtanak egy pillanat alatt, a 'csába, hogy köpni-nyelni nincs időd. Talán most felfogod végre, kiknek a szekerét toltad, bár ezt kétlem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Miért ez a picsa van a videóban? Így már nem is tudom ezt komolyan venni.
Dr.luigilongo60
Azért szerettem volna látni Zsoca arcát, mikor egy Selmeczi kioktatja.
varirmag
@keresztapa: A (dísz) jog(?)védőket kihagytad :-))
musicnummer1
@Dr.luigilongo60: Szex oktatásra gondolsz, Doki ???
Annyira készült ez a szöke pich@ az interjura, hogy elfelejtette begombolni a blúzát
Vénasszony, vén Q
a Pepita
Meghívnak egy párt szóvivőt egy stúdióba, feltesznek neki egy kérdést amivel napok óta tele van a sajtó, sőt most már a külföldi lapok is, erre azt válaszolja, hogy nem olvasta az inkriminált cikket, csak a rájuk adott válaszokat...Mindezt csempén belevigyorogva a kamerába...Ez már tényleg a legalja...
keresztapa
@varirmag: Bocsánat a kihagyásért és köszi, hogy kiegészítetted, itt vannak már a 24 órás rettegők is ,hogy vigyék el a tulajdonukat a védenceik. a Pepita: 15:42 - re Ez mintha a párt túlóráztatott szóvivője lett volna aki csak azt mond, aminek nincs értelme a köz előtt.
Szégyenkezni a semmi mondásért viszont nem kell. Viszont a kérdező, ha tudna saját kérdést feltenni, az ilyen szóvivő égne a köz előtt, és nem lenne hiteles szóvivő ebben a kiképzési ciklusba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.