Bayer Zsolt tulajdonképpen büszke lehet magára. Még akkor is, ha az általa elért kommunikációs eredmény nem jöhetett volna létre hathatós támogatók nélkül. Ha nincs egy pártja, amelyik a politikai haszonszerzés malomkövei között őrlődik, és nincs egy ügyészség, amelyik a sorok között nem üzeni meg a köznek, hogy szerinte a bíróság nem partner a diszkriminációellenességben. De megüzente azzal, hogy Gyöngyösi Márton hírhedtté vált felszólalás kapcsán azt vélelmezi, hogy nem minősül gyűlöletre uszításnak. Az üzenet a bíróságokról természetesen nem ebben, hanem az indoklásban van...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mássalhangzó
Abszurditás, ahogy a vezető politikai "elit" kezeli ezt az ügyet(is)!
A bíróság meg csak akkor ítélné uszítónak az írást, ha valaki lövöldözni kezdene, és hangosan üvöltözné, hogy ezt a Bayer publicisztikájának hatására teszi! Tehát előbb haljanak meg emberek, mert a megelőzéshez nem fűzi politikai érdek a hatóságokat! Hiába no! Kellenek a szélsőjobbról(is), a szavazatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.