Büntetőfeljelentést tesz a Magyarországi Cigányok Országos Fóruma (MCF) Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap újságírója ellen - közölte a szervezet szerdán az MTI-vel. Gyilkosságra bujtogatott A közlemény szerint az újságírót a január 5-ei írásával kapcsolatban jelentik fel, mert álláspontjuk szerint a szerző a "magyarországi cigánysággal szemben izgatás, uszítás és gyilkosságra való felbujtás bűncselekményt követett el". A feljelentést a szervezet tisztségviselői hétfőn adják át Polt Péter legfőbb ügyésznek. Az MCF országos elnöksége továbbá arra kéri a Fidesz országos elnökségét, hogy - miként ezt „demokratához híven” megtette Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter - határolódjon el Bayer Zsolttól, és zárja ki a pártból. Fazekas Géza ügyészségi szóvivő az MTI-nek elmondta, hogy szerdán közösség elleni izgatásra hivatkozással két magánszemélytől is érkezett feljelentés a Legfőbb Ügyészségre a Magyar Hírlapban január 5-én megjelent újságcikk miatt. A Legfőbb...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Széles Gábor, a Magyar Hírlap tulajdonosa és Stefka István főszerkesztő a lap internetes oldalán kedden nyilatkozatot tett, ebben azt írták, hogy bár a publicista szavait félremagyarázták, elnézést kérnek azoktól, akik számára félreértésre adott okot a szerző néhány gondolata. A lap internetes oldalán szerdán frissítették a nyilatkozatot; ebben már nem szerepel elnézéskérés. Azt írták, hogy a Magyar Hírlap "visszautasítja a posztkommunisták legújabb boszorkányüldözését", továbbá arra hívták fel a lap olvasóit és támogatóit, "álljanak ki" főmunkatársukért, a lapért és a nemzeti kormányért."
töky
Nem a Bayer Zsolttal kellene a kokeróknak foglalkozni, hanem azoktól , akikről az a bizonyos és igencsak sok igazságot tartalmazó cikk szól ( vagyis a közöttük lévő gyilkoló söpredékről) kellene keményen elhatárolódniuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.