Kétszer negyvenötezret kellett kifizetniük a riasztás miatt siető tűzoltóknak. Gyömrő - Teljesen menetfelszerelés, plusz egy szolgálati taliga – így „siessünk" legközelebb a tűzhöz, ha riasztást kapunk? – Gáti Viktor és Juhász János kérdése, bár furcsa, jogosnak tűnik: a helyi önkéntes tűzoltó-egyesület két tagját ugyanis néhány hónapja fejenként negyvenötezer forintra bírságolták gyorshajtásért, miközben a lánglovagok a bázisra siettek, mivel tűzhöz riasztották őket. – Éjfél előtt néhány perccel jött az SMS, hogy indulni kell, mert ég egy épület. Kocsiba vágtam magam, és rohantam, hogy mielőbb a szertárhoz érjek, felszedjem a felszerelést, és indulhasson a csapat menteni – mesélte Gáti Viktor. – Közel harmincan vagyunk, akik szabadidejükben, ellenszolgáltatás nélkül napi 12 órában rendelkezésre állunk. Otthon készenlétben vagyunk, s ha a belső riasztási rendszeren belül jön a parancs, hogy menni kell, akkor igen, sietünk Gyömrő, Monor és Maglód lakóinak érdekében – tette hozzá...

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Na igen ! A rendőrök se lehetnek IQ bajnokok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@Pilóta: Így van. Az ún. "Kojak lámpa" pont ilyen esetekre van kitalálva!
Ha valaki visszaél vele, akkor viszont megfelelően felelősségre kell vonni.

Az nem teljesen érthető, hogy a döntéshozatali helyeken egyesek miért képtelenek gyakorlatiasan és logikusan gondolkodni?
jobb és balközép
@Darthon1: te mér köcccc bele mindenkibe? nincs más elfoglaltságod? nemsokára kezdődik a búsójárás, készítheted a darth-maszkodat.
Darthon1
@jobb és balközép: készítem már az álarcot, idén korán lesz busójárás. Nem kötözködtem, csak védekeztem, nem bírtam a véremmel és kicsit eltúloztam. :-))
szaboria1
A Szombathelyen már több éve lett áthelyezve az ország összes gyorshajtása. A fiam 2005-ben jött haza a busz mögött halad amikor a város végét jelzőtábla előtt haladtak, azzal kapta meg a végzést, hogy a trafipax szerint 59 km sebességgel haladt lakott területen. Kértük a fénykép bemutatását és közölték nekik ez nem kötelező. Így buktunk 15000.-ft. Igen elbujtatva van a rendelkezés nem kötelező fényképpel bizonyítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.