Az MSZP-s politikus nem érti, hogyan vetemedhetett Kocsis Máté arra a kijelentésre, hogy az MSZP politikusai a gyilkosok pártjára állnak. „Ha Kocsis Máté szimpla blogger, vagy közíró lenne, akkor azt mondanám, hogy orvosi eset, ennyi” – így kezdte Szanyi Tibor ATV-s beszélgetését Kálmán Olgával. A szocialista politikus szerint az, hogy a volt MIÉP-es Kocsis összehívta a rendészeti bizottságot, a kormány ilyen téren végzett munkájának bukását jelzi. Szanyi szerint a Fidesz és a Jobbik versenyfutása is zajlik a cigányellenes szavazókért, és nem tartja kizártnak, hogy a kormánypárt ilyen irányú pozícionálásában Kocsis Máténak is nagy szerepe van.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ugyan már, nem használják ők fel tanulatlan cigányságot semmire! Igaz, hogy fekete kormányzati Audival vitték őket szavazni, de az ilyen minden nap megeshet bárkivel...
varirmag
Ez a szerecsétlen szeszkazán, ha egyszer végigsétálna ( úgy este 6 után !) a választókerületében (testőrők nélkül !!! ) látna néhány számára ismeretlen dolgot.
Biztos hogy pénz és mobil nélkül érne haza és örülhetne ha nem "simogatnák" meg bézbol ütökkel vagy vasrudakkal.
Jártatja a száját,de 20 éve nem volt"gyalogos" nem utazott BKV-n, az audiból meg nem látja mi történik az utcákon.
sokanvagyunk
Én azért látok egy kis különbséget bennszülöttek kiirtása vagy bevándorlók/be nem illeszkedők "megnevelése" között! - Amíg nem az USA-t (vagy Kanadát) fenyegetik ezek a terrorizáló bandák - addig kell csak tűrnünk -, utána már engedélyt kapunk mi is a keményebb fellépésre.
Bástya Elvtárs
Már megint témánál vannak a drága politikusaink! Bedobott egyik egy koloncot, oszt' nesze rágódjatok rajta! Ennél nincs most fontosabb, komolyabb, égetőbb kérdés?!
Nem kéne már minket hülyének nézni, tudjuk mi megy a háttérben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.