A parlament rendészeti bizottságának összehívását kezdeményezi a Fidesz az újévi szigethalmi késelés, illetve a hétfői ózdi gyilkosság kapcsán - mondta Kocsis Máté, a bizottság elnöke, aki egyúttal kijelentette, hogy az MSZP politikusai "a gyilkosok pártjára állnak".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
Jééé ! Kocsis Máté már sejt valamit a Közbiztonságról ???
"""az olyan brutális bűncselekmények visszaszorításának kérdésére, mint amilyen például az újévi szigethalmi késelés vagy a hétfői ózdi gyilkosság.""a politikusok feladata ilyenkor az, hogy megvédjék az embereket az ilyen bestiális bűncselekményektől, és javaslatot tegyenek az ilyen esetek visszaszorítása, megelőzése érdekében.
Az is feladat természetesen, hogy az ilyen elvetemült bűnözők ne legyenek szabadlábon - tette hozzá.""elbizonytalaníthatják a bűnüldöző szerveket, és így "akarva akaratlanul a gyilkosok pártjára állnak".
lópicigáspár
Kiindulva abból, hogy "két héten belül rend lesz!" akkor most ez a rend?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.