A Fővárosi Főügyészségnek, nagy szeretettel. Magyarország miniszterelnöke nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. Magyarország miniszterelnöke egy állat, és állatként viselkedik. Akkor és abba köt bele, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, törvénybe ütteti, hogy neki azt is szabad. Ezeket a törvényeket azzal és akkor íratja meg, akivel és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, fenyegetőzni kezd. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és írat egy törvényt, hogy ez miért nem rablás.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@Zsoel: Akkor mondok egy véres példát a sokból!! Talán emlékszel te is arra a veszprémi férfira aki a kilátástalanságból más kiutat nem látva szíven szúrta magát!!
Zsoel
@marlin: Igen, olvastam róla. Az kétségkívül egy nagyon szomorú eset volt, de szerintem ilyesmi minden politikai garnitúra regnálása alatt előfordul, nemcsak a II. Orbán-kormány miatt. Mindig akad olyan, aki éppen akkor érzi kilátástalannak a sorsát.
Azonkívül még mindig azt mondom, hogy egy dolog, ha te szúrod magadba a bökőt, saját akaratodból (attól most tekintsünk el, hogy mi kényszerített rá), és más dolog, ha téged szurkálnak meg, úgy, hogy nem akarod.
kerék
@Zsoel: Orbán hibája is az, hogy a cigányok ezt csinálják. ő változtathatna rajta, még se tesz semmit.
Vagyis bizonyos szinten ő is felelős a halottak miatt.
Manno István
Miért nem vállalja az abarom, aki ezt írta, a nevét? A szemét ballibes!!!
sokanvagyunk
Csak egy bicskás gyilkost állatoztam le, patkánynak tituláltam - no azt sem kíméltem akik tenyésztik/jóltartják őket -, három sor, kimoderáltak (nem itt)...
nocenz_Ura
Mi van, nem ismertétek fel, hogy ez a Bayer cikkének az átirata, csak a cigányok vannak kicserélve kormányfőre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.