A víz, a csatorna, illetve a szemétszállítás területén kívül hamarosan a kéményseprő-szolgáltatások díjainak felülvizsgálata is bekerülhet abba a körbe, ahol a kormány a rezsicsökkentés kiterjesztésének lehetőségét vizsgálja – nyilatkozta Németh Szilárd a Magyar Nemzetnek. Németh Szilárd, a január 1-jétől hatályos tízszázalékos díjcsökkentést ellenőrző fideszes munkacsoport vezetője a Magyar Nemzetnek adott interjúban elmondta, azt javasolta a kormánynak, hogy a víz-, a csatorna-, illetve a szemétszállítás területén kívül a kéményseprési szolgáltatások díjainak felülvizsgálata is kerüljön be abba a körbe, ahol a kabinet a rezsicsökkentés kiterjesztésének lehetőségét vizsgálja.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Akkor még is igaz lett!! Kéményenként lesz 14000,-ft a seprés díja?
szaboria1
Bocsika a 14000,-ft akkor áll ha új építésű kéményt vesznek át, új készüléket kötnek be a kéménybe. Viszont kéményenként maximum nettó 4000.-ft a plafon amit számlázhatnak. Azaz 5080.-ft/ kéményenként .
alfás
@szaboria1: a kérdés csak az,hogy lesz-e pénz fűteni.
varrólány
Ráadásul ilyenkor télidőben jönnének kotorni. Én meg már elvégeztem helyettük, jó gazdasszony módjára.
gabrella
Társasházaknál inkább azt szorgalmaznám,hogy térjenek át (konvektoros fűtésnél) a villanyos melegvízre éjszakai,vagy valamilyen kedvezményes árammal.
A téli meleg megspórolása az újabb,korszerűbb múanyagablakokkal behozza az ennek érdekében tett befektetést és nem lesz többé szénmonoxid mérgezés sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.