A Klubrádió tudósítója szerint körülbelül ezren gyűltek össze a Fidesz budapesti székházánál a rasszizmus, a gyűlöletbeszéd és a kirekesztés elleni demonstráción, amelyet Bayer Zsolt január 5-i cikke miatt szerveztek pártok és civil szervezetek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Manno István: Igen Négyen és te mind a hatan!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Igen, itt lenne az ideje bocsánatot kérni .Csak tartsunk sorrendet . Előbb bocsánatot kéne kérni Szoboszlai Barna bácsitól , Bándi Kata családjától , a meggyilkolt kis Szita Bence hozzátartozóitól , a kirabolt ,megvert ,megölt falusi öregektől .Továbbá következhetnének a Gyöngyöspatán "hídpénzt " fizetett öregek ,akiket a "jogvédők " nem vittek el üdülni .A lánytól ,akinek a kezéből a metróban kapta ki a mobilját egy "fiatal" . Annyi bocsánatkérés talán nincs is ,amennyi itt elmaradt.
imici
Nem preferálom Bayer Zs-t, de majd magyarázzák el a c...nyok által elkövetett gyilkosságok hozzátartozóinak ,hogy miért is támadják ! nem állat, hanem egy szörnyeteg véglény az aki gyilkol , teljesen mindegy milyen a bőrszine !!!
imici
konkrét esetben ,mivel c...nyok szurkáltak erről szólt a cikk.
coyote3
Nagyjából ez is várható ettől a balf@sz bandától. Sok cinizmus, semmi ész.
varirmag
Most komolyan aki ezeket olvassa mi az első gondolata ??? Minek nevezné ezeket a ...bűnőzőket ???

www.teol.hu/tema/bunugyek
kukac50
@No_Fidesz_No_Problem: Pintér Sándor. de most a gázolaj szőkítés helyett, a benzin színezésével van elfoglalva,abból össze szed több milliárdot nem érdekli Őt,hogy ki hol mit lop kit öl meg .Üzlet az üzlet. Kevés még Neki a 140 milliárd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.