A Klubrádió tudósítója szerint körülbelül ezren gyűltek össze a Fidesz budapesti székházánál a rasszizmus, a gyűlöletbeszéd és a kirekesztés elleni demonstráción, amelyet Bayer Zsolt január 5-i cikke miatt szerveztek pártok és civil szervezetek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Manno István: Igen Négyen és te mind a hatan!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
@Manno István: Igen Négyen és te mind a hatan!
No_Fidesz_No_Problem
A tüntetőket a Fidesz székházára kifeszített hatalmas molinó fogadta a következő felirattal: "Ne álljatok a gyilkosok pártjára! Ne hallgassatok Ron Werberre!"

LOL

Ötleteim:

Hallgass a Habonyra, szavazz a nyugdíjvagyont elherdálókra!

Hallgass Kubatovra, szavazz a felsőoktatást szétrombolókra!

Hallgass Finkelsteinre, szavazz a Közgépet közpénzzel tömőkre!

Hallgass Birnbaumra, szavazz a pávatáncosra!
No_Fidesz_No_Problem
@Manno István: Te szándékosan szívatod a nickeddel a Manno István nevű fizikust?

Elhasaltál nála valami vizsgán és így állsz bosszút?
Pisti271
@No_Fidesz_No_Problem: ma, 17:27
Nem kizárt, hogy tényleg ő a fizikus, a publikációkban feltűnően sok helyesírási hibát láttam, pedig azok (gondolom) ellenőrizettebbek mint itt a kommentek.
Szomorú, ha így van.
Dr.luigilongo60
@Pisti271: Én nem hinném,Manócskával nem csupán helyesírási, hanem alapvető értelmi és szövegértelmezési problémák is vannak.
A zagyva szövegeléséről nem is beszélve.
miazavalami
Azt veszem észre , egyre inkább kiélesítik a magyar cigány ellentétek!!! Valami céljuk van ezzel , csak nem tudok rájönni mi! Lassan már lincselésig feszítik a húrt, a magyar magyar között is!
varirmag
Összeszedtek cca. 250-300 rasszistázó,fasisztázó bérrettegőt.
Most már csak a bűnőzők ellen, a közbiztonság megerősítéséért, a rablók,gyilkosok szigorubb megbüntetéséért kellene tüntetni !
lbs
Ahhoz képest, hogy hány bagázs hozta össze ezt a tömeghisztériának induló gyülekezést ez a szám nem is rossz!
Tehát - szerencsére - elég kevesen ugranak ezeknek a hivatásos és megélhetési rettegőknek néphülyítőknek az álságos szavaira.
Még kedvezőbb volt a kép, a Petőfi szobornál, ott nagyjából egy autóbusznyi (Nem csuklós!) résztvevő volt.

Különben könnyű a provokáció szervezőinek, ugyanis őket garantáltan nem veszélyeztetik a deviánsok.
Kíváncsi lennék, ha valamilyen véletlen folytán az itt újra a maszop által (Meg ki tudja kik által...) megbízva politikai aknamunkát folytató Ron Werbert bökné oldalba egy "magyar" bűnöző magatartást megvalósító, akkor arra mi lenne a reakció?
No_Fidesz_No_Problem
@miazavalami: A válasz egyszerű: a Fidesz lételeme a balhé, az utcai erődemonstráció és a gyújtogatás.

Csakhogy kormányon ezt nem tehetik meg.

Orbán, az örök ellenzéki forradalmár miniszterelnökségének az az ára, hogy nem hergelhet, nem uszíthat, nem pusztíthat úgy, ahogy azt a politikus maszkja mögé bújt szociopata nyomorult ösztönei diktálnák.

Ezért provokálják az embereket, és kívánják, hogy egymásnak essenek, a Kedves Vezető pedig RENDET vághasson közöttük az utcán.

Vért akarnak látni. Bármi áron.
No_Fidesz_No_Problem
@varirmag: "Most már csak a bűnőzők ellen, a közbiztonság megerősítéséért, a rablók,gyilkosok szigorubb megbüntetéséért kellene tüntetni !"

*

Cicavirág!

Ki is ígérte, hogy két hét alatt rendet tesz az országban?
miazavalami
@No_Fidesz_No_Problem: De ennek semmi értelme nincs, normális ember számára!
Dr. Felipe
A fideSS a nácik oldalára állt ami már eddig is világos volt.
No_Fidesz_No_Problem
@miazavalami: Normális ember számára tényleg nincs értelme.
miazavalami
@No_Fidesz_No_Problem: Akkor itt valami nagyon nem stimmel! Sok ember mint a birka beéll a sorba , nem is gondol arra hogy önös érdekein túl , más emberek számára fontosabb dolgok vannak. Gondolok itt a munkanélküliségre , az elszegényedésre, fiataljaink elvándorlására. Hova teszik az emberek a szemüket? bedobják a cigánykérdést marakodnak rajta mint kutya a koncon , közben elkendőzik az igazán fontos problémákat! Nem szívelem a cigány bűnözőket az se tetszik hogy rajtunk élősködnek, de nem ez a megoldás! Ha lenne elég munkahely akkor , mint Kádár idejében munkára lehet fogni , kényszeríteni őket!!!
lajospapa
Bűnözés azért van , mert az elkövető abban bízik,hogy nem kapják el. Ez ma általában bejön neki. A bűnüldöző (rendőr, ügyész, bíró) pedig arra igyekszik vigyázni, hogy ha a következő ciklusban más lesz a hatalom színe neki lehetőleg ne legyen baja. Amíg lehet vizsgálatot rendelni, vagy leállítani ne várjon senki semmi jót. Addig se amíg lehet ilyet kiejteni, hogy irts ki egy népet, mert bűnös! A népnek van joga kivetni az egyes bűnöst és elítéltetni, de ez kötelessége is,melyet meg kell tennie saját érdekében,mert ha más teszi meg jaj annak a népnek, akkor mind bűnhődik.
vukkocska
@No_Fidesz_No_Problem: Ő csak a különbséget akarja (akarta) bemutatni a két ember között. Ne gondold, hogy közelében volt bármilyen szinten. Írásai nem erről tanuskodnak.
QQríkú
Nem értek a politikához (sem!), de azt hiszem a fidesz nem értette meg miért tüntettek.
Ez viszont komoly gondot vet fel.
Ha ennyire empátia hiányos a kormány, mit várhatunk tőle?
Csizmás Kond
@QQríkú: Miből gondolod, hogy nem értik ?
QQríkú
@Csizmás Kond: Ez a jobbik vélemény!
A rosszabbikat nem írom le mert nem vagyok alapból rosszindulatú.
varirmag
@No_Fidesz_No_Problem: Ha nem lennék ilyen jól nvelt most ide írnám hogy kit
" Cicavirág!"-oz !!! Te IQ betyár.
"
keresztapa
Tüntetést kell szervezni azok ellen, akik a gyilkolást törvényesítését követelik, és minden tüntető szomszédja legyen egy bűnöző család.
marlin
@keresztapa: Ugye te is az azeriekre gondoltál, ahol a felcsuti köpcös gyilkos barátját kitüntették??
keresztapa
@marlin: Igen arra is, meg a hazánkba gyilkolásra támogatott, segélyeken élő bűnözőkre.
Magára arra a tényre,hogy támogatással űzhetik gyilkolási hajlamukat, mert a társadalom
néhány pártja, szervezete, aki bűnözőt csak bilincselve látta a képernyőn az soha nem tapasztalta, a félelem rettegés kiváltásának okait annak jelenlétét,nem tapasztalta az tüntet a valóság közlésekor amit már a média sem tud rasszista szó mögé rejteni, nos ezek az emberek tudják?, fel ismerik?, cselekedetük következményeit, Anti rasszizmus
mögé bujtatva a gyilkosokat pártolják, akkor ők sem különbek a gyilkosoktól, csak még az igazság szolgáltatás alszik, téli mély álmába merülten.
DR Eric CARTMEN
Az épület másik oldalán is volt egy tábla. BALTÁS GYILKOS ELADÓ !!
Darthon1
@keresztapa: nem vagytok választásra kényszerítve! Nem kell egyik, vagy másik oldalhoz odaállni! A szocik az elhallgatás mesterei, empátiát sugallnak, de közben fű alatt a mély szegénységben élőket nem engedték kibújni a megélhetési küszöb alól. A bűzöző réteget pedig ugyanakkor nem bántották különösebben. A Fidesz pedig a másik oldal, szintén nem engedi a lecsúszott réteget felemelkedni és a bűnözőkkel is ugyanolyan kesztyűs kézzel bánik. Csak közben hergel és megoszt. Ebben segít neki a Jobb keze Vona. Aki tagadja a cigány bűnözés létét az bicikli belsőben él,aki az összes cigányt bűnözőnek nevezi, az egy rasszista köcsög. Másfél millióan vannak állítólag a cigányok, ha mindegyik bűnözne, akkor itt már polgárháború folyna. Emlékszel az Orbán kampányra? Kiemelt nagyberuházásokon fognak dolgozni a segélyre berendezkedett emberek és a nyugdíjas rendőrök lesznek a kápók. Szerencsére ez nem valósult meg, de más munkahely sem teremtődött. Azegyik úgy tesz, mintha semmi nem történt volna, a másik koncentrációs táborok rémével fenyeget. Közben pedig semmi nem történik.
keresztapa
@Darthon1: A furcsaság az, hogy a valós bűnözés jelen van a társadalmunkban, és nem a bűnözés ellen van tiltakozás, ami a társadalom véleményét tartalmazza, hanem az antirasszizmus van központba állítva.
gergely
Bocsánatot legfeljebb a durva szóhasználat miatt kellene kérni.
Gyurcsány Ferike
Jáj more!
Ezek a gádzzók nágyón rásszistákok!

Báncsák szegín, elnyomott cigánokat he!
Gitár ájjon a mejjükbe oszt' a rák pengesse!
jancsipapa
Igen, itt lenne az ideje bocsánatot kérni .Csak tartsunk sorrendet . Előbb bocsánatot kéne kérni Szoboszlai Barna bácsitól , Bándi Kata családjától , a meggyilkolt kis Szita Bence hozzátartozóitól , a kirabolt ,megvert ,megölt falusi öregektől .Továbbá következhetnének a Gyöngyöspatán "hídpénzt " fizetett öregek ,akiket a "jogvédők " nem vittek el üdülni .A lánytól ,akinek a kezéből a metróban kapta ki a mobilját egy "fiatal" . Annyi bocsánatkérés talán nincs is ,amennyi itt elmaradt.
imici
Nem preferálom Bayer Zs-t, de majd magyarázzák el a c...nyok által elkövetett gyilkosságok hozzátartozóinak ,hogy miért is támadják ! nem állat, hanem egy szörnyeteg véglény az aki gyilkol , teljesen mindegy milyen a bőrszine !!!
imici
konkrét esetben ,mivel c...nyok szurkáltak erről szólt a cikk.
coyote3
Nagyjából ez is várható ettől a balf@sz bandától. Sok cinizmus, semmi ész.
varirmag
Most komolyan aki ezeket olvassa mi az első gondolata ??? Minek nevezné ezeket a ...bűnőzőket ???

www.teol.hu/tema/bunugyek
kukac50
@No_Fidesz_No_Problem: Pintér Sándor. de most a gázolaj szőkítés helyett, a benzin színezésével van elfoglalva,abból össze szed több milliárdot nem érdekli Őt,hogy ki hol mit lop kit öl meg .Üzlet az üzlet. Kevés még Neki a 140 milliárd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.