Megrongálták a november 4-én átadott 56-os emlékművet hétvégén a XVIII. kerületben. A Hargita téri alkotás huszonnégy bazaltkockáját fehér olajfestékkel fújták le – közölte Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata hétfőn.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
Nem Dániel Péter produkálta magát azon felbátorodva, hogy valamelyik hitközség befizette helyette a cechet és nem kell sittre mennie?
keresztapa
@QQríkú: Most már nálunk is, De a jelenlegi demokratikusnak kikiáltott pártok, gyülekezetek ezért miért nem ájvélkodnak, vagy szerveznek tüntetést, a szabadság védelmében.
QQríkú
@keresztapa: Mert belátják, hogy a tőke megfojtja hazánkat.
Ha hisztiznek ha nem!
marlin
Nem kellett volna!! :-((
Azok a hősök, akiknek (mindegy, hogy kik) az emlékművet állították mindenkitől(!) minden tiszteletet megérdemelnek!!
keresztapa
@marlin: Ha szobrot leönteni piros festékkel erkölcsileg pozitív, Dániel Péter ügyvédnek, akkor egy 56 - os emlékművet fehér festékkel lefújni dicsőség erkölcsileg valakiknek.
Itt tart a független igazság szolgáltatásunk. Akiknek a tisztelet, nincs paragrafusba foglalva.
Ők csak szolgáltatni tudnak igazságot, de szolgálni képtelenek!
keresztapa
Kíváncsisággal tölt el a média rácsodálkozása, erre az eseményre, na meg a pártok elhatárolódására, hogy most lesz e, rasszista, fasiszta, kiáltás megfog e ez jelenni a világ sajtókban il. médiában. Ez ténylegesen elvárása lenne a magyar népnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.