Új eljárásban vizsgálja a Zalaegerszegi Törvényszék a nagykanizsai Zoltán Szabolcs ügyét. Az akkor 31 éves férfi, a nagykanizsai rendőrkapitányság gépkocsizó járőreként - két társával - 2011. január 7-én a város melletti Szentgyörgyvári-hegyen intézkedett egy autós férfival szemben, akiről tudta, hogy nincs jogosítványa, s mint kiderült ittasan vezetett.

Forrás: zaol.hu
Feltöltő: funnygirl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
"akiről tudta, hogy nincs jogosítványa, s mint kiderült ittasan vezetett. Az első fokon eljáró Zalaegerszegi Törvényszék által megállapított tényállás szerint ennek során a zászlós súlyos sérülést okozóan bántalmazta az autóst. Ezért Zoltán Szabolcsot tavaly márciusban halmazati büntetésül 1 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélte, a szabadságvesztés végrehajtását 2 évi próbaidőre felfüggesztette, valamint a vádlottat lefokozta."
...ki érti ezt ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.