Albánia egyesül Koszovóval és Macedónia egy részével, Bosznián megosztozik Szerbia és Horvátország, Magyarország pedig gyarapodik valamikori területeinek egy részével - hát, valahogy így fog festeni Európa 2035-ben, legalábbis egyes orosz szakértők meglátásai szerint. Orosz szakemberek elkészítették Európa 2035-ös térképét a CIA, az orosz GRU nemzetbiztonsági szolgálat és még néhány forrás adatai alapján. Albánia, Szerbia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina és Macedónia határainak elmozdulása mellett komolyabb változásokon megy majd át Spanyolország, Franciaország és Nagy-Britannia is, adta hírül az RTS nyomán a vajma.info.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Én mást hallottam:
Magyarország 50%-a lakatlan lesz a másik fele lakatos...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
Én mást hallottam:
Magyarország 50%-a lakatlan lesz a másik fele lakatos...
alfás
még ezt a kicsit sem tudjuk megművelni.
Mobil123
Na most ezért rohangálnak ezek a hülyék Putyinhoz?? Kár volt ennyi kilómétert megtenni, ilyen balf@sz látomásaink nekük is lehet ha iszuk egy lityi vodkát.
No_Fidesz_No_Problem
A széljobberek jobban tennék, ha inkább az uráli őshazát kérnék vissza Putyin elvtárstól és visszaköltöznének, ahelyett, hogy itt keverik a szart és szítják a békétlenséget Európa közepén.

Megalakíthatnák a Magna Hungariát, vagy a Kaukázusi Magyar Köztársaságot. Ha ez nem megy, mert Putyin elvtárs nem tenné meg ezt az aprócska gesztust, akkor még mindig lehetne követelni az ukránoktól az ősi jussot és megalakítani az Etelközi Magyar Köztársaságot.

A térképeket nézegetve egyébként is valószínű, hogy Ukrajnának egy szava se lesz ahhoz, hogy elveszíti a területe felét, ami Galicsina és Helm néven folytatja majd tovább.

A lengyelek pedig önként ajánlják fel területük felét a gyűlölt oroszoknak és a Német Birodalom utódállamának.

www.oroszvilag.hu/userfiles/eu2(2).jpg

www.militaryphotos.net/forums/attachment.php?attachmentid=183953&d=1342611909
Dr. Felipe
Van benne sok zagyvaság de valós lehetőségek is pl. Skócia függetlensége és Koszovó beolvadása Albániába valamint Baszk föld függetlenedése Spanyolországtól és esetleg Írország egyesülése. Azt viszont kétlem hogy Magyarország kapna területet, ennek kevés a realitása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.