A bruttó átlagkeresetek 4,6 százalékkal, a családi kedvezmény figyelembevétele nélkül számított nettó átlagkeresetek pedig 2,0 százalékkal haladták meg a múlt év első tizenegy hónapjában az előző év azonos időszakit - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A legalább 5 embert foglalkoztató vállalkozásoknál, a költségvetési intézményeknél és a megfigyelt nonprofit szervezeteknél a bruttó átlagkereset 221 177 forint volt.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Unom ezt az átlagkereset-hülyeséget. Ennyi erővel akár így is lehetne:
Jól élünk Magyarországon, gondolta viktorka, és számolni kezdett. Én keresek havi 2 és fél milliót, egy közmunkás meg 47 ezret. Bakker, hát ez átlagosan 1273500 forint! - kiáltott fel. És még tépik a szájukat, hogy éheznek a családok? Nem kéne annyit inni, csóválta a fejét, majd csendben szabadságharcolt tovább...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bugi12
MIÉRT ÍRNAK ILYEN HÜLYESÉGET???A közhasznú munkások 49820 Ft-öt kapnak kézben.Igaz hogy ezért meg is szenvednek mert hóban fagyban melóznak ,nem úgy mind a kormány akik hülyeséget írnak meg döntenek
kedwes
Ez úgy havi 140 ezer nettó!
A pontos számítás érdekében ki kell vonni a statisztikából a KÖZ szféra adatait, mert az nem valós adózó. Akkor már elég érdekesen le fog esni ez a szám a valós értékre.
gyuri-papa
Istenem dejó lenne ennyi fizetés? Hol élnek ezek? közférások a minimálbér nettóját kapják fizetés gyanánt szivesen odaadnám nekik éljenek meg belőle.Nagy szégyen ez.
bakegya
@kamazuka: Na ez az,mert avállalkozónak ha nem szorítja le a költségeit elsősorban gyanús aztán meg szegényebb is lesz.Nagy játék ez.
Ennél csak a minimálbéresdi nagyobb!-meg az otthonfoglalkoztatási nyereség.Sorolni is hosszú az okokat a kizsákmányolás a semmin a sok baromság,miközben akiknek osztogatnak azok fosztogatnak,ha másképp nem félretájékoztatással,csúsztatással,de egyre nyiltabban már hazugsággal is.
excep
nem is rossz ahhoz képest hogy aki egyszerű kétkezi munkás az még minimált se kap

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.