Akár milliós nagyságrendű pénzt is összeszedhetett a kanadai szociális ellátásokból, alkalmi munkákból egy-egy kitelepülni próbáló család - mesélik Sajószentpéteren az érintettek, akik között egyre többen települtek haza. Az itthon hagyott házakat azonban több esetben is teljesen szétlopták. Miskolcon felháborodást keltett a kanadai kormány kampánya, a helyi ellenzék szerint azonban a város vezetése mindeddig homokba dugta a fejét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Van akinek a házát teljesen szétlopták, amíg odakint szerencsét próbált."

Magyarul kiment némi kis segélyturizmusra, mert odakint többek adnak, többet lehet dajdajozni. Aztán hazajön és majd addig sír a háza, amíg új házat nem kap, mert szegény kátrányosnak az is jár. Így lehet is jól élni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
@balogh tibor: Alakul a dolog a politika és a munkaadó lehúz, ami meg még van azt ellopják a megélhetési bűnözök. Munka hely kel és kötelező munka mint a Kádár rendszerbe. Aki ledolgozott 30-40évet az nem kap semmit, aki semmit sem dolgozott az megkapja az emelt családit és a segélyt és hiéna módjáró fossza a környezetét.
orogordog
@Mangu: 19.27. RE: Ők az ingyenélők a gyerekekből akarnak élni, nem gyereket eltartani.
Everest
@Mangu: Nyomorban élők - mindig is voltak. Számukat csak a járványok, betegségek korlátozták. Koldusok, kéregetők mindig is voltak - még a bibliai időkben is. De engedtessék meg nekem az a valóságtól elrugaszkodó gondolat, h ezt a 21. században nem lehetne kezelni? A mindenkori hatalom bűne vagy érdeme a probléma kezelése és annak megoldása. Elvárom, h a hatalomért induló pártok nyilatkozzanak arról, h milyen megoldást ajánlanak fel a polgároknak.
gabrella
Majd elintézik családon belül! A fagyi visszanyal!
drficsor
Rasszista ugyan nem vagyok, de csak megjátszanám az Indiai deportálást úgy 300 ezer cigóval. A maradék meg meghúzná magát.

No most komolyan majd 20 éve évente több száz milliárt megy el segélyre (csak nekik!!!) a magyar ember szégyelli ha egy ft is kell kérnie.
És több száz milliárd megy el felzárkóztatásra.

Kérdés 10000 felzárkóztatottból mennyien lettek
pedagógus
orvos
gépész vagy villamos szakember
jogász
mennyien érettségiztek
Mennyien végeztek szakmunkásképzőt

Ne számoljatok megmondom, nem éri el a létszám összesen a 100 at.

A
Mangu
@Everest: Nyilatkoztak és élvezzük eredményét. Mindegyik hazudik, mert érdeke azt kivénja. A buta meg beszopja. Előbb szellemileg kell fejlődnie a népnek, hogy érdekeit meg tudja fogalmazni. Ez igaz egész "kis" Földünk minden országára - talán, ha jól tudom, Dominika a kívétel, ahol a hadsereget megszüntették és az oktatásra fordították a költséget. Nem a nyomorban élés a gond, hanem az oka és annak orvoslása, változtatás igénye és a cselekedetek. Amig a politikusok igérete nem kikényszeríthető, nem számonkérhető, addig felesleges ilyen "demagog frázisokat" hangoztetni. Lásd jelenlegi "ellenzéki" megmozdulások "jelszavai".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.