Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház igazgatója szerint ma Magyarországon a valóság, a tények nem számítanak, csak az, hogy egyesek különböző hallomásokból mit szűrnek le, és ezért hogyan tudnak utálkozni. Alföldi úgy látja, hogy morálisan, érzelmileg minden csúszik szét körülöttünk, alapvető emberi viszonyok sem működnek. Úgy véli, a Nemzetiben létrejött valami, ami ideológiailag nem kell, de ha ez valóban olyan jó és sikeres, mint amilyennek a nézők látják, akkor butaság lenne nem megőrizni.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Elvtárs
Alföldi Róbert teljesen normális fazon! Szakmailag 110 %-os! Soha nem reklámozta beállítottságát, nem jelenik meg melegfelvonulásokon. Róla szóló cikkekben mellőzi a témát, sőt kikéri magának ha szóba hozzák!
Hiányozni fog! Külföldön tárt karokkal várják (Izland). Úgy látszik ott intelligens emberek élnek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pilóta
"alapvető emberi viszonyok sem működnek"
--- Egy buzi panaszai!:-)))
brznstainne lebernzarn szultana
Szerintem a sütik az átlagosnál érzékenyebb emberek. Alföldi is ilyen. És igenis igaza van. Nemcsak az emberi kapcsolatok, MINDEN szét van csúszva.
alfás
@brznstainne lebernzarn szultana: ebben igazad van. de az,hogy a nemzetünk színházunkat,egy ratyi igazgassa...
brznstainne lebernzarn szultana
@alfás: Én most nemcsak a Nemzetiről beszéltem, hanem per általánosságban az ország helyzetéről. Ami azt illeti, a Nemzeti sorsa engem hidegen hagy.
Dr.luigilongo60
@alfás: Akkor egy nem buzi wécésnéni is lehetne az igazgató nemde?
A szakmaiság a lényeg egy kultúrális intézmény igazgatójánál, vagy az "egyéb" kategória?
Bástya Elvtárs
Alföldi Róbert teljesen normális fazon! Szakmailag 110 %-os! Soha nem reklámozta beállítottságát, nem jelenik meg melegfelvonulásokon. Róla szóló cikkekben mellőzi a témát, sőt kikéri magának ha szóba hozzák!
Hiányozni fog! Külföldön tárt karokkal várják (Izland). Úgy látszik ott intelligens emberek élnek!
musicnummer1
Afrikai szinházat kellene neki vezetni ott jó (sok) meleg van...sokszor 40°C felett ...
nahát
öt is a politika emelte abba a székbe , akkor nem zavarta?
Pálinkafőző Rézüst
@Pilóta: most nagyon bunkó voltál, ..ugye tudod??
@Bástya Elvtárs: -nál az igazság ez ügyben! Olvasd el.
bretagne
Kívánom, hogy Alföldi találja meg a számításait máshol. Elvégre senki nem lehet proféta a saját hazájában. Vajon miért nem?
Dr. Felipe
Buzi vagy nem buzi az lényegtelen de június 30 ig míg ő az igazgató minden előadásra minden jegy elkelt. Ennyi. Egy színháznál ez számít nem? Normális országban le sem váltották volna. Itt turul országban is csak azért váltották le mert a másik oldal nevezte ki. Sőt csak azért építettek másik nemzeti színházat mert az elsőnek Horn Gyula rakta le az alapkövét. Az ilyen megosztó politika miatt volt, van és lesz ez az ország örök vesztes.
alidastone
Alföldi Róbert négy évig élt együtt Murányi Tündével, akit élete szerelmének tart máig és akit Kálid Artúr szeretett el tőle a Trisztán és Izolda próbái során, mely darabot mellesleg ő rendezett, és Tünde+Artúr volt a főszereplője. Ennyit arról, hogy meleg-e. Legfeljebb biszexuális. Ebben az interjúban maga beszél róla: szinhaz.hu/interjuk/40873-ujabb-oserdok

Ami pedig a Nemzeti Színházat illeti, attól, hogy valaminek az a neve, hogy "nemzeti", még pontosan ugyanolyan színház, mint a többi, legfeljebb nagyobb figyelmet kap és egyes politikai erők, akiktől nem feltétlenül áll távol a nacionalizmus, szeretnék maguknak kisajátítani, hogy szócsövük legyen, avagy zászlajukon bokréta.
Ha meleg lenne tényleg Alföldi, az sem számítana, nem is szabad számítania, mivel attól, hogy meleg valaki, még őstehetség lehet színészként, rendezőként és igazgatóként, ehhez a nemi identitásának vajmi kevés köze van. Ahogyan a politikai hovatartozásának sincs semmi relevanciája.
alidastone
Írom mindezt úgy, hogy nem kedvelem Alföldi rendezéseit, eddig egyetlen egy volt, amit jónak tartottam, a Bánk Bán Junior, egyébként öncélúnak tartom azt, amit rendezés címén művel az esetek nagy részében. És írom úgy, hogy Vidnyánszkyt viszont remek rendezőnek tartom, a tőle látott darabok mindegyike tetszett még eddig.
radios45
Dr Felipe, nagyon igazad van, én is úgy érzem ,ez az ország évről évre élhetetlenebb lesz, a poitikai +emberek megosztottsága miatt.
Egyre xarabb a helyzet, emberi kapcsolatok, ? Nem is működnek már
profon
@Pilóta: Már ne haragudj de ez a hozzászólás nem illik a rólad kialakult képbe !Egyébkét érdekes ,hogy rá még soha ne mondtam azt a szót de néhány politikus nevét csak azzal összekötve tudom kimondani ! :)
pesti
@musicnummer1: Az Alföldi nem egyszer bizonyított a MAGYAR színházat és ezel a kúltúrát magasabbra emelte.Ha neked bajod van a mássággal,akor te menj orvoshoz kivizsgáltatni magadat.It bizonyítod hogy nem az Alföldi tudása és eredménye fontos neked de a te elfogultságod mások irányt!!!
nyugger68
Szegény,halmozottan hátrányos lény. Meleg is, kipás is.
musicnummer1
@pesti: Te meg egyszerüen a cikkhez szólj, és ne engem fikázz !!!
Ez a köcsög sem mint szinész, sem mint rendezö az ocsmány hozzáállásával nem méltó egy NEMZETI vezetésére...Maradj a megitélésnél...No comment !!!
musicnummer1
@Bástya Elvtárs: Oda való, jó messzire az országunktól !!!
coni
Azt, hogy egy színház jó vagy nem jó a közönség és nem a politika dönti el. Hiába tették erőszakkal Dörnert az Új Színházba igazgatónak vödörrel kell bele önteni a pénzt (a mi adónkból) mert a közönség nem szereti, nem tartja el.
Ugyanez vonatkozik Kerényi turul világos giccsei, néhány gyerek nézi meg kötelező osztály látogatáson, ami az 50-es éveket idézi.
profon
@musicnummer1: Jól van na ! Értjük ,hogy nem a szíved csücske :) kíváncsi leszek milyen lesz a színház az új vezetés alatt ! Egy év múlva visszatérünk a témához .
bosszants
A közönség elfogadta Alföldit, mert a normálisabb többség elfogadja a másságot és helyi értékén értékeli a tudását!
A buta emberekkel meg nem kell vitatkozni.
szjupermen
Miért is fontos, hogy meleg-e? Nem a nemiségével irányítja a Nemzetit. Amúgy meg mi a fasz közötök a beállítottságához míg nem veletek akar valamit kezdeni?
swastika666
Igaza van a buznyáknak. A politika helyezte oda, most a politika távolította el.
Sajnos a politika mindenre rátelepedik. Most Ő van soron.
Bástya Elvtárs
@musicnummer1: A tehetséges embereket meg kellene tartani! Lásd Nobel-díjas magyarok!
bundi
@musicnummer1: ha jól látom pesti a cikkhez szólt először, és csak utána mondott rólad véleményt, de azt is kulturáltan:
"Az Alföldi nem egyszer bizonyított a MAGYAR színházat és ezel a kúltúrát magasabbra emelte."
nyanya001
@Pilóta: Gondolkozz el egy kicsit !
Tőled többet vártam !
pesti
@musicnummer1: Elég szomrú ,hogy neked csak ennyire telik !
musicnummer1
@szjupermen: milyen intelligensen tudsz irni...nevetséges vagy !!
musicnummer1
@pesti: Mennyire magasról lesz@rom a véleményed...
csak szeretnél az én szintemen élni !!!
pesti
@musicnummer1: A te szinted a béka segge alatt van.Ott nem szeretnék élni! Én nem alacsonyodok le a te szintedre!!!
pesti
@musicnummer1: Csak ennyire telik neked?!Aki szelet vet...
varirmag
Amikor Alföldi átvette ( vagy inkább átadták neki !) Jordán Tamástól a színházat nem nyafogott senki ! Igaz Jordán össze sem hasonlítható Alföldivel. Jordán nem hisztizett, nem köpködött,nem tartott be az utódjának . Elegánsan távozott.Tudta hogy Őt bármelyik színház szívesen látja.
musicnummer1
@pesti: " telik"??? ez mindent überel !!!
noboza
Emberek,láttatok ti Alföldi rendezésü darabot?Amennyiben,nem ,mért szarozzátok egymást.Az a koma ,a liberális szabadságot, összetévesztette a szabadossággal, aminek alkalmazása a szinház falai között,visszataszítóak.Mivel két egyforma ember nincs, van kinek az tetszett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.