Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház igazgatója szerint ma Magyarországon a valóság, a tények nem számítanak, csak az, hogy egyesek különböző hallomásokból mit szűrnek le, és ezért hogyan tudnak utálkozni. Alföldi úgy látja, hogy morálisan, érzelmileg minden csúszik szét körülöttünk, alapvető emberi viszonyok sem működnek. Úgy véli, a Nemzetiben létrejött valami, ami ideológiailag nem kell, de ha ez valóban olyan jó és sikeres, mint amilyennek a nézők látják, akkor butaság lenne nem megőrizni.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Elvtárs
Alföldi Róbert teljesen normális fazon! Szakmailag 110 %-os! Soha nem reklámozta beállítottságát, nem jelenik meg melegfelvonulásokon. Róla szóló cikkekben mellőzi a témát, sőt kikéri magának ha szóba hozzák!
Hiányozni fog! Külföldön tárt karokkal várják (Izland). Úgy látszik ott intelligens emberek élnek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pesti
@musicnummer1: A te szinted a béka segge alatt van.Ott nem szeretnék élni! Én nem alacsonyodok le a te szintedre!!!
pesti
@musicnummer1: Csak ennyire telik neked?!Aki szelet vet...
varirmag
Amikor Alföldi átvette ( vagy inkább átadták neki !) Jordán Tamástól a színházat nem nyafogott senki ! Igaz Jordán össze sem hasonlítható Alföldivel. Jordán nem hisztizett, nem köpködött,nem tartott be az utódjának . Elegánsan távozott.Tudta hogy Őt bármelyik színház szívesen látja.
musicnummer1
@pesti: " telik"??? ez mindent überel !!!
noboza
Emberek,láttatok ti Alföldi rendezésü darabot?Amennyiben,nem ,mért szarozzátok egymást.Az a koma ,a liberális szabadságot, összetévesztette a szabadossággal, aminek alkalmazása a szinház falai között,visszataszítóak.Mivel két egyforma ember nincs, van kinek az tetszett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.