A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német konzervatív lap a magyarországi németek elhurcolásának emléknapjáról közölt beszámolót a szombati számában. A CNN blogján a Magyarországon tapasztalható türelmetlenségről és gyűlöletről írt egy szakértő, a Financial Times felzárkózó térségi blogrovata pedig a Magyar Nemzeti Bank (MNB) élén esedékes váltást övező várakozásokról közölt írást.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@csiga0771: Persze Kicsicsiga!

A világ egyik fele zsidó, a másik fele meg zsidóbérenc.
Te meg szimplán egy gyökér vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
@sokanvagyunk: Földrajzilag nem,de Hollandiában élő barátaink szerint már odasorolnak bennünket(sajnos)pejoratív értelemben.
kukac50
Jó,hogy más országokból is olvassák a véleményeket,abból megítélhetik a kormány munkáját.
lópicigáspár
Azt hiszem, valahol itt kell keresni a megoldást arra, hogy pl. a digi, miért törölte a CNN-t a csatornalistájáról! :-(

Még valami. Itt a "hozzászólás elküldése" "gomb" alatt van egy felhívás. Miért kell felülni a nyílt provokációnak? A cél egyértelmű: kitiltatni azt, aki a "rendszer" ellensége! Szépen "csendben" sokkal jobban meg lehet alázni azt, aki rászolgál, nem kell lesüllyedni a szintjükre!
Pilóta
@lópicigáspár: 20:27
Jó ez itt lent:-)
Volt, aki ma már erre hivatkozott, s lassan jegyzőkönyv is születik itt erre hivatkozással, csak nem az lesz a jk. végén, hogy k.m.f., hanem, hogy k.m.l.-)))
kiskutyauto
Semmi probléma. A CNN-nt már nem kell nézi mimagyaroknak... letilotta az orbánjunta...hajrá Orbánfaszisztán hajrá Abszurdisztán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.