Előzetesbe kerültek a ózdi rablógyilkosság gyanúsítottjai. A két helyi fiatal beismerő vallomást tett. Sajtóinformációk szerint mindössze 2 ezer forintot szereztek áldozataiktól. Az idős ózdi testvérpárra maszkos férfiak támadtak, az egyiküket - valószínüleg vascsővel - olyan brutálisan összeverték, hogy a helyszínen meghalt. A gyilkosokat Budapesten fogták el. A Mokka vendége a témában Tuza Péter, ügyvéd és Tarjányi Péter, biztonságpolitikai szakértő.

Forrás: tv2.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Kényszermunka (nem fitness-welness-baroness), ridegtartás, halálbünti visszaállítása. Aki mást mond, az festi magát. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
@Csizmás Kond: A puska hangos!
Jó magam a csendesebb kategóriákat részesítem előnyben.Természetesen meg nem hal,de kétnapig remeg és dadog!
sonderkommando
Kényszermunka, mint büntetési fogalom a BTK-ba.
Azzal rendet lehetnek tenni, mivel vagy a lágerekben (szó szerint!!!) rohadnának el a bűnözők vagy evakuálnák magukat más országokba.
Rézangyal
Kényszermunka (nem fitness-welness-baroness), ridegtartás, halálbünti visszaállítása. Aki mást mond, az festi magát. :)
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Akkor mégse olyan szar az az amerikás demokrácia ugyi.:-)))
sokanvagyunk
@Csizmás Kond: Megelőző jogos védelem: "Nem büntethető, aki a saját, illetőleg a mások személye vagy javai elleni jogtalan támadás megelőzéséhez szükséges védelmi eszközt alkalmaz..." - a lényeg a megelőzés, aztán jöhet a tisztázó beszélgetés, ha még érdekli vagy érti...
Kutyafüle
@Rézangyal: Sajnos már többször tárgyalták az okos emberek, hogy a halálbünti visszaállítása nem lehetséges, mert ezt így fogadták el az unijóóban.:(( De valamiféle elrettentő büntit igazán kitalálhatnának már. Valami kőbányát vagy kőfejtőt megnyithatnának. Mondjuk a soproni börtönhöz közel van a kőfejtő:)) Kényszermunkára is mehetnének a fertődi mocsarasba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.