Ők most mégis mocskolódással tapétázzák ki az országot. Ez ma a Magyar Szocialista Párt; rombolás és uszítás. Az óriásplakátokon mocskolódás helyett a bocsánatkérésnek lenne helye azért, hogy eladósították, kifosztották, megnyomorították az országot. Az MSZP azonban egyre csak süllyed Ron Werber gyűlölettel teli világába, egy olyan világba, ahol az utcákon, a plakátokon csak uszítás és hergelés van. Magyarország nem akar soha többé velük süllyedni, nem kér ebből. Békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős országot akarunk. Gyűlölködés helyett a magyar családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások kezét fogva kimászunk abból a gödörből, amit a baloldal ásott.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Kedves fideSS es hölgyek és urak.

Az ország lakosságának döntő többsége tisztában van azzal hogy korábban kik plakátolták tele az országot rosszabbul élünk mint négy éve plakátokkal (akkor most gondolom az MSZP plakátok ellen sem lehet kifogás) Név szerint beazonosítható az a személy aki az Astoriánál elmondott gyűlöletbeszédében hergelte a népet és utána páncélautóján eltűnt a forgatagban. A nép pontosan tudja hogy kik az egyes és ötös számú párttagkönyv tulajdonosai. Azt is tudja hogy kik ássák a megosztás árkát Magyarországon és Erdélyben is. Azt is tudja a nép hogy kik indítottak gyűlölet kampányt Bajnai ellen közpénzből vagyis a baloldali emberek pénzéből is. Azt is tudja hogy kik hamisítják a híreket, kik gyártják a listákat, kik cenzúráznak és még lehetne sorolni tovább hogy kik is hintik a gyűlölet magvát minden nap és a turul már készül az aratásra.
Úgyhogy fideSS es barátaim kár a gőzért mert a nép tisztában van itt a dolgokkal de persze erőlködni azt lehet de annak mindig nyögés vagy beszarás a vége. Hát ennyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Don Quijote: akkor nem megyek a spájzba! Rendelek egy pizzát...:)))
profon
@Don Quijote: Nekem ne ellenségeim !
kukac50
A politikusok generálják,hogy eltereljék az ország valós helyzetéről a figyelmet.
Dr.luigilongo60
@Don Quijote: Szegedi Csanádot kifelejtették.:-))))
Don Quijote
@Dr.luigilongo60: basszus most mi lesz??:-)))
Dr.luigilongo60
" A kurva Isten bassza meg, meggyalázták a csendőrséget."

(Indul a bakterház)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.