Ők most mégis mocskolódással tapétázzák ki az országot. Ez ma a Magyar Szocialista Párt; rombolás és uszítás. Az óriásplakátokon mocskolódás helyett a bocsánatkérésnek lenne helye azért, hogy eladósították, kifosztották, megnyomorították az országot. Az MSZP azonban egyre csak süllyed Ron Werber gyűlölettel teli világába, egy olyan világba, ahol az utcákon, a plakátokon csak uszítás és hergelés van. Magyarország nem akar soha többé velük süllyedni, nem kér ebből. Békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős országot akarunk. Gyűlölködés helyett a magyar családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások kezét fogva kimászunk abból a gödörből, amit a baloldal ásott.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Kedves fideSS es hölgyek és urak.

Az ország lakosságának döntő többsége tisztában van azzal hogy korábban kik plakátolták tele az országot rosszabbul élünk mint négy éve plakátokkal (akkor most gondolom az MSZP plakátok ellen sem lehet kifogás) Név szerint beazonosítható az a személy aki az Astoriánál elmondott gyűlöletbeszédében hergelte a népet és utána páncélautóján eltűnt a forgatagban. A nép pontosan tudja hogy kik az egyes és ötös számú párttagkönyv tulajdonosai. Azt is tudja hogy kik ássák a megosztás árkát Magyarországon és Erdélyben is. Azt is tudja a nép hogy kik indítottak gyűlölet kampányt Bajnai ellen közpénzből vagyis a baloldali emberek pénzéből is. Azt is tudja hogy kik hamisítják a híreket, kik gyártják a listákat, kik cenzúráznak és még lehetne sorolni tovább hogy kik is hintik a gyűlölet magvát minden nap és a turul már készül az aratásra.
Úgyhogy fideSS es barátaim kár a gőzért mert a nép tisztában van itt a dolgokkal de persze erőlködni azt lehet de annak mindig nyögés vagy beszarás a vége. Hát ennyi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
scandináv
Ők mit is csináltak anno...egy kicsit szenilisek arrafelé :)
Dr.luigilongo60
Ehhez kell ám a pofa, feltünik a színen Bajnai, erre összefossák magukat fidesznyikék.
Hirtelen ötlettől vezérelve a csicskásaikkal teleszarják az egész országot úszító plakátokkal, majd felháborodnak azon, mikor pár darab hasonló kikerül az utcára az ellenfél részéről.

Azt csak csendben jegyzem meg, hogy a munkahelyemhez vezető úton, ami 9 km,18 db fütyeszes úszító plakátot számoltam össze.
A szocikéból még egyet sem láttam a városban.
paszulyka
@Dr.luigilongo60: Magyarázd már el nekem , miért fél a fidesz Bajnaitól???
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: @paszulyka: Ti gordonka kottát kaptatok ?
Dr.luigilongo60
@paszulyka: Ha nem tudod, akkor kár is magyarázni.
paszulyka
@Dr.luigilongo60: Dehogy kár! Tessék megmondani!
coyote3
Ezek betegek. Mint azok a fanjaik is, akik ezt el is hiszik...
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Olvasgass bele sűrűbben a jobboldali médiákba és mindjárt lőn világosság ,kik is foglalkoznak állandóan Bajnaival.

Most is éppen egy olyan cikkre reagálunk de ez ne gátoljon téged az okoskodásban.
Dr.luigilongo60
@paszulyka: Hülye kérdésekre kár szót áldozni.
paszulyka
@Dr.luigilongo60: Nem vagyok hülye, csak nem értek a politikához. Anya nekem azt mondta itt rendes emberek vannak. Tévedett.
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Elolvastam, sőt a debreceni videókat is megnéztem meghallgattam, de ha gyűlöletről beszélünk akkor Gordonka is ugyanolyan falsul játszik mint a mások...nála is a leghatékonyabb fegyver a visszamutogatás, a rágalom, a Fidesz boncolása...szóval azt a tűzet mindenki szítja.
Dr.luigilongo60
@paszulyka: @Csizmás Kond: Fidesz: rombol és uszít az MSZP

Fidesz: az MSZP egyre süllyed Werber gyülölettel teli

A Fidesz békét, nyugalmat és biztonságot akar
15:16
Magyarország nem kér a gyűlöletkampányból!

Ezek csak a jelen pillanatban futott cikkek.

Miről is beszélgetünk?
paszulyka
@Dr.luigilongo60: Nem érted mit szeretnék?? Csak annyit kértem , hogy magyarázd el nekem miért fél a fidesz Bajnaitól? De ha nem akarod nem baj. Keresek mást.
Ivett
Dr.luigilongo60
@paszulyka: Másik cikknél válaszoltam de azt hiszem ,nem olyan bonyolult kérdés, hogy magyarázni szükséges.
paszulyka
@Dr.luigilongo60: Vedd úgy , hogy most jöttem a falvédőről... Tényleg , szinte semmit se tudok a politikáról. :-(
outsider
@paszulyka: A fidesz félti a hatalmát, a kormányt, bajnaiban látja az egyetlent, akinek lehet akkora szavazói támogatottsága hogy a helyükbe léphetne. Ezért fél tőle és ellen-lejárató kampányt folytat ellene... egyébként szerintem sokszor igazak a bajnai ellen felhozott vádak, de a fideszmaffia mocskos stílusa és eddigi "eredményei" ezt sokaknál felülírják.
(itt senki nem ért a politikához)
paszulyka
@outsider: Mik igazak a Bajnai ellen felhozott vádakból? Ha a fidesz fél tőle akkor rá kell szavazni...
outsider
@paszulyka: 20 évig ezt tette a magyar, nem valakire, hanem valaki ellen szavazott. Eddig nem jött be..:) Ezután sem fog. Leegyszerűsítve, bajnait gazdag, nagyhatalmú külföldi emberek segítik, ha hatalomra kerül, akkor pedig irányítják és nem az ország érdekeit nézve.
paszulyka
@outsider: Mondj nekem egy nem gazdag politikust!
outsider
@paszulyka: Olyan nincs, ahogy becsületes sem, meg... :) De nem politikusokról beszéltem.
kerék
Egyrészt most egyetértek velük, amit ez a zsidó csinál az undorító. Más részt meg a fidesz azért ne mondjon ilyeneket másról, amikor ők is ezt csinálják.
Tanulság: mind a kettő párt bekaphatja.
kerék
@outsider: Egyetértek, rendszerváltás óta fidesz-mszp váltogatja egymást, pedig mindkettő szar, csak az emberek mindig úgy látják, hogy az előző kevésbé volt szar.
Ideje lenne, ha létrejönne egy olyan párt vagy szervezet amelyik nem a többit basztatja hanem az országgal törődik.
Amíg nincs ilyen addig az ország csak egyre rosszabb helyzetbe fog kerülni.
Dr. Felipe
Magyarország nem kér a fideSS félázsiai rabló hordából.
profon
Hát megérte elolvasni mert rég nevettem ilyen jót ! :)
kamazuka
@Dr. Felipe: Mégis mire gondolsz?Esetleg kifejtenéd bővebben?
Csizmás Kond
@kerék: Persze, a Fidesz és az MSZP váltogatja egymást és a többiek hol ide hol oda helyezkednek.
Az a legnagyobb hülyeség, hogy nem is akarunk (legalábbis sokan meg se próbálják) a saját elképzeléseiket vagy meggyőződéseiket végigcsinálni, hanem csak a beetetett maszlagot várják. Így az ilyen Bajnais, Mesterházis, Orbános megy Gyurcsányos tologatással soha nem fogunk kivergődni a szarból.
kerék
@Csizmás Kond: Pontosan erre gondoltam. Persze jövőre se lesz máshogy, megint valaki ellen fogunk szavazni, nem valaki mellett.
Ezt érdemeljük sajnos, a Magyart a saját hülyesége fogja eltörölni a földről.
profon
@kerék: Remélem rossz jós vagy ! :)
Csizmás Kond
@kerék: ...akkor ez az úgynevezett gyűlöletkampány is egy maszlag.
kerék
@Csizmás Kond:
Mármint milyen értelemben?
Csizmás Kond
@kerék: Úgy hogy nem gyűlöletből csinálják, hanem érdekből.
Az, hogy egymásra rosszat mondanak az mindkettőnek rossz, mert mindkét oldalról vannak akik elhiszik, szóval inkább az újság nagyítja fel az ügyet, hogy olvasottságot szerezzen...vagyis a harmadik nyer.
Don Quijote
Amikor a Bajnai megjelent az Együtt 2014-el egy hét múlva a fütyesz teleszaratta simlista segítségével az országot ezzel:
bekemenet-2012.hu/cikkek/egyutt_tettek_tonkre_az_orszagot/

Ki is kezdte a gyűlölet kampányt???
Csizmás Kond
@Don Quijote: Na és Bajnai mivel kezdte a kampányát...hogy le kell váltani Orbánt se program se terv se elképzelés csak a leváltás.
Szerinted erre mit kellett volna válaszoljon a Fidesz ?
Ilyen az akinek merevlemez van az agya helyén.
kerék
@Csizmás Kond: Lehetséges..de azért van ott gyűlölet is rendesen szerintem.
Mondjuk amíg ezek egymást köpködik addig néhány normális, akik értik is a dolgukat felébredhetne, és kezdhetne valami újat, ami független mind a kettő párttól.
Don Quijote
@Csizmás Kond: Ki lengette 2006-ban a vekkert hogy 72 órája van a kormánynak?
Anyukád se rád számított, gyereket akart és te jöttél!!
Csizmás Kond
@kerék: Normálisat, csak egy új generáció szülhet, akii nem a mutogatással kampányolnak hanem kidolgozott tervekkel...na de addig még van
Most mindegyik azt szajkózza, hogy ők valamikor mit csináltak...hát mit megbuktak. Azt pedig akár merre fényezik akkor is az marad.
Csizmás Kond
@Don Quijote: Most ki ámít azzal, hogy mi nem így képzeltük el, mi nem ezt akartuk ?
...akik megbuktak . Úgy beszélnek mintha nem rendelkezne az ember emlékezőtehetséggel.
Fölösleges egymásra mutogatni és főleg kivetkőzni az emberségből...
kerék
@Csizmás Kond: Igaz, de az új generációt most próbálják elnyomni.
Csak a gazdagok gyerekei tanulhatnak lassan...az országban a legtöbb gazdag pedig valamelyik párthoz tartozik, így a párttagok gyereki fogják a szüleik helyét átvenni majd, és ugyan ott leszünk.
Csizmás Kond
@kerék: Mert ez az újnak titulált generáció a régi kerékvágásba próbál érvényesülni...na akkor inkább nem kell.
kerék
@Csizmás Kond: Így is lehet mondani, vagy úgy is, hogy belenevelik őket az egymás elleni utálatba.
Persze az is lehet, hogy nem így lesz, de ki tudja mire képesek?
Csizmás Kond
@kerék: Az biztos, hogy a következő választások nem rólunk fognak szólni.
Dr. Felipe
Kedves fideSS es hölgyek és urak.

Az ország lakosságának döntő többsége tisztában van azzal hogy korábban kik plakátolták tele az országot rosszabbul élünk mint négy éve plakátokkal (akkor most gondolom az MSZP plakátok ellen sem lehet kifogás) Név szerint beazonosítható az a személy aki az Astoriánál elmondott gyűlöletbeszédében hergelte a népet és utána páncélautóján eltűnt a forgatagban. A nép pontosan tudja hogy kik az egyes és ötös számú párttagkönyv tulajdonosai. Azt is tudja hogy kik ássák a megosztás árkát Magyarországon és Erdélyben is. Azt is tudja a nép hogy kik indítottak gyűlölet kampányt Bajnai ellen közpénzből vagyis a baloldali emberek pénzéből is. Azt is tudja hogy kik hamisítják a híreket, kik gyártják a listákat, kik cenzúráznak és még lehetne sorolni tovább hogy kik is hintik a gyűlölet magvát minden nap és a turul már készül az aratásra.
Úgyhogy fideSS es barátaim kár a gőzért mert a nép tisztában van itt a dolgokkal de persze erőlködni azt lehet de annak mindig nyögés vagy beszarás a vége. Hát ennyi.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Rád mindig lehet számítani, te mindig hozod a formádat.
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Cáfold meg ha nem igaz amit írtam.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: most nincs kedvem ilyen hülyeségeken vitatkozni, amúgy ma már kétszer leírtam...valahol itt...
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Tehát nincs cáfolat, mondjuk ez érthető mert nem is lehet cáfolni.
marlin
Gyülöletkampány = Békemenet!!
Evvel a ténnyel(!) nem kellene vitatkozni!!
paszulyka
@outsider: Kicsit meglepődtem, mert időközben elkalandoztam. Azt akarod ezzel mondani , hogy Bajnai inkább a bankok érdekeit szolgálja?
KöBüKi
Nem feltétlenül kérnénk a gyűlöletből,de amit a fütyügők generálnak a háttérben élükön a baltásturulsámánnal az bizony ezt szüli.!No meg a választási hazudozás,igérgetés tömkelege.!!!
outsider
@paszulyka: Én mindig "elkalandozok", most értem megint ide.
Igen, de nem tudom bizonyítani:)
paszulyka
@outsider: Azt nem kell csak magyarázd el. :-)
KöBüKi
@paszulyka: A bankok és a hitelesek érdekei egy irányba mutatnak a nyugaton,és itt is úgy kellene!!!Csak másolni kellett volna jó időben,és lenne pénz 4-5 % - ra.De élenjáróként az első orbáncbanda ezt figyelmen kivül hagyta,és elindultunk a lejtőn.!!!
És a többiek sem adták alább.!!!
paszulyka
@KöBüKi: Ezt hogy érted? Akkor én még "alig tanultam meg járni" .
Don Quijote
Ki kelti a gyűlöletet?

A Bayer nevű jobboldali megmondó ember a CÖF Békemeneteinek egyik főszervezője, a Magyar Hírlap Álláspont rovatában megjelent, "Miskolctól Kolozsvárig" című írásában a baloldallal foglalkozott.

A cikk elején egy-két mondat még csak a szokásos Bayeri expozíció. de aztán beindul.

Sorolom az írásában a szocialista vezetőkre használt jelzőit, kifejezéseit: „minősíthetetlen gazember”, „gusztustalan”, „tudatlan, ostoba barom”, „aljas”, „elmebeteg”, „dicstelen és nyomorult”, „odvas vackának félhomályában”, „undorító”, „érzéketlen tahó”, „nyomorult alak”, „árulja a nemzetet és a hazát”, „álságos”, „Gyurcsány sunyi kis talpasa”, „ócska segédje”, „nemzetáruló”, „vérdisznó”, „szarember”, „Ron Werber rohadt agyában”.

Ez a stílusa Bayernek. Régebben egy-egy írásában még csak elvétve helyezett el ilyen szavakat. Most már ömlesztve.

Ki is gyűlölködik hát egyre elképesztőbb stílusban?
bundi
@Csizmás Kond: bocs hogy ezzel zargatlak, de most mivel te vállaltad fel a homokzsák szerepét, ezért csak tőled kérdezhetem meg (meg csak te jelentél meg a kormányoldal színeiben.
milyen gyűlöletkampányról van szó?
játsszuk el, hogy mondjuk én londonban élek, dolgozok, és csak a sajtóból értesülök a hírekből.
ezért szeretnék látni legalább valami hivatkozást arra a gyűlöletkampányra. jó nekem fénykép a köztereken megjelent plakátokról, újsághirdetésekről, bármiről. amiből csöpög a gyűlölet, és ron webber neve fémjelzi. tudod csak olyanról szeretnék véleményt mondani, amit láttam. tehát légyszi linkelj be vaéamit erről a nagy nemzetközi gyűlöletkampányról, mert különben azt hinném, hogy a kedves bayer úr nevével fémjelzett cikkeket szeretnék összemosni az mszp nevével, mert idekint aki nem tudja miről van szó, az a netes kereső hibái miatt ezt a két legfőbb találatot kapja.
tudod:
-bayer rasszista cikkei
-mszp gyűlöletkampány
és csak a figyelmesebbek veszik észre, hogy bayernek semmi köze az mszp-hez, vagy bajnaihoz.
ja és bajnainak mi köze ron webberhez? ha már rá hivatkoztál? vagy ez is csak olyan összemosás? bajnai-mszp?
remélem nekem azért válaszolsz, "most nincs kedvem ilyen hülyeségeken vitatkozni, amúgy ma már kétszer leírtam...valahol itt..." mert nekem annyira de annyira fontos a véleményed.
sport50
és ezt pont ők mondják!!!lehetne sorolni,miket mondtak,írtak,a baloldalról!!akitől éppen tartanak,azt elmondják mindennek!!!plakátoznak buszon,újságban,utcákon!már ahogy kövér néz a baloldalra a parlamentben kész gyűlöletkampány!!akkor miről beszélnek???
Csizmás Kond
@bundi: Remélem azokat amit a Fidesz mond nem kell leírjam...
a másik pedig az, hogy ha egy párt megbukik, ilyen az MSZP, de külföldi ügynököt alkalmaz azért, hogy az amúgy tehetetlen és rossz gondolkodását, országvezetési képtelenségét újracsomagolva ismét rásózhassa valakikre az tényleg nem gyűlölet hanem bazi nagy átverés, és a "szarunk rátok" modern kifejezése.
Bajnai ugyanebben a pakliban volt ott szerzett bársonyszéki tapasztalokat, ott tanulta meg, hogy a szociális, liberális, és most az ők új megnevezésében a demokratikus vezetés abban áll, hogy mindent eladva kiárusítva hitelből meg lehet élni.
...mindezt pedig ha nem gyűlölnek nem csinálják.
kedwes
46278_394526800638801_735643524_n.jpg
Mert ebből kérünk? ugye!
Don Quijote
@Csizmás Kond: Ha már itt megy a ronverberezés ( mert ugye őegyamerikaizsidófújabelemjönki) akkor ezekről mi a véleményed?

"Hárommilliárd forintért ad tanácsokat a kormánynak a Századvég fideszes háttérintézményen keresztül George E. Birnbaum és Arthur Finkelstein amerikai-izraeli választási guruk cége. Az index.hu értesülései szerint a Republikánus Párt két háttérembere évek óta dolgozik a Fidesz agytrösztjének. Birnbaum a 90-es évek végén Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök kabinetfőnöke volt."
Pisti271
@Csizmás Kond: Az Index információi szerint a Republikánus Párt két tanácsadója rendszeresen felbukkan a magyar fővárosban, mert már évek óta dolgoznak a Fidesz agytrösztjének.
A Birnbaum-cég, a GEB International weboldala azt állítja, hogy 2008-ban, még az ellenzéki időszak alatt jött létre a kapcsolat a Fidesszel.” 2010-ben pedig… a GEB „csapatának stratégiai szolgáltatásai” segítségével „Orbán Viktor megszerezte a miniszterelnöki posztot, pártja pedig a parlament kétharmados többségét”.
„Birnbaum számos kongresszusi választáson dolgozott az Egyesült Államokban, mielőtt 1998-ban Izraelbe költözött, ahol Benjamin Netanjahu tanácsadója, majd miniszterelnöki kabinetfőnöke lett.”
www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=134547:amerikai-tanacsadok-egykor-es-ma-ahogy-a-fidesz-latja&catid=51:csmihancsikzsofia&Itemid=79
A bagoly és a veréb esete.
Csizmás Kond
@Don Quijote: Ugyanaz mint az előbb. Ha valaki nem tud vezetni álljon félre és adja át a helyet olyannak aki nem külföldről bérelt túlélési tanácsadó súgása révén tud csak megmaradni.
Ez már mindenki által köztudott, hogy csak azért bérelnek ilyen tanácsadókat, hogy meg tudják menteni a fenekük alá a széket de annak az ország vezetéséhez, a gazdaság helyreállításához semmi köze.
...és neked mi a véleményed, hogy minden ilyen ámító és átverő posztra zsidót bérelnek ?
Don Quijote
@Pálinkafőző Rézüst: olyan is van???:-)
Csizmás Kond
@Don Quijote: ..ha megindul adj pontosabb választ...:)
Csizmás Kond
@Don Quijote: Ki beszél itt rossz zsidóról ?
profon
@Don Quijote: De hiszen akkor mi vagyunk Izrael ! :)) Kíváncsi lennék hol tartana ez az ország ezek nélkül az emberek nélkül !?
Don Quijote
@profon: ezért nem értem mire ez a nagy zsidózás, mert az ellenség keze mindenhova betette a lábát:-)))
Pálinkafőző Rézüst
@Don Quijote: akkor nem megyek a spájzba! Rendelek egy pizzát...:)))
profon
@Don Quijote: Nekem ne ellenségeim !
kukac50
A politikusok generálják,hogy eltereljék az ország valós helyzetéről a figyelmet.
Dr.luigilongo60
@Don Quijote: Szegedi Csanádot kifelejtették.:-))))
Don Quijote
@Dr.luigilongo60: basszus most mi lesz??:-)))
Dr.luigilongo60
" A kurva Isten bassza meg, meggyalázták a csendőrséget."

(Indul a bakterház)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.