A következő kihelyezett elnökségi ülését az MSZP Kárpátaljára szervezi – olvasható Szanyi Tibor szocialista országgyűlési képviselő Facebook-oldalán. A párt szerdán Kolozsváron tartott kihelyezett ülést, ahol elfogadták annak nemzetpolitikai programját. Mesterházyék a román csendőrök segítségével tudtak csak bejutni az ülésükre, mivel az erdélyi fiatalok igyekeztek elállni az autók útját. Mint ismeretes, az MSZP szerdai, kolozsvári kihelyezett ülésén Mesterházy Attila pártelnök elnézést kért a 2004. december 5-i népszavazás miatt, elfogadták a párt nemzetpolitikai programját is. A politikus a fórumon úgy fogalmazott, hogy pártja számít az erdély magyarok szavazataira, de egyben realista is az esélyeket illetően - írja cikkében az mno.hu. Az ülés napján a román csendőrség mintegy harminc fiatal bejutását akadályozta meg a nyilvános fórumra, ugyanis az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) által mozgósított fiatalok transzparensekkel felszerelkezve próbáltak bemenni a rendezvényre. Egy...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
""Amikor az előzetesen mind az interneten, mind a sajtóban meghirdetett esemény szervezői látták, hogy olyan „nemkívánatos” személyek, mint az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI), a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Magyar Ifjúsági Tanács tagjai megjelentek a helyszínül szolgáló épület udvarán, először azt találták ki, hogy magánterületen tartózkodunk" – mondta Sorbán az MNO érdeklődésére. A szervezet képviselője szerint ez egy hamis állítás volt a részükről, aztán pedig azzal érveltek, hogy a rendezvény zárt körű és csak meghívóval lehet bejutni.

Szanyi Tibor csütörtöki bejegyzésében egyébként a következőképpen reagált a történésekre: „Úgy sétáltunk ki-be mint kés a vajban. Körül-belül 10 barom emelgette a tábláit. Ennyi.”"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.