Egyszerre két személyt keres a jegybank élére a kormány, a befutó páros Matolcsy György és Patai Mihály, a bankszövetség volt elnöke lehet. A másik alelnök helyére kevésbé fajsúlyos szereplőt nevezne ki a kabinet. A jegybankelnök utódlásának kérdése nem egy személyről, hanem lényegében egy páros összeállításáról szól a kormány számára. Jelenleg a legvalószínűbb verzió, hogy Matolcsy György jegybankelnök, Patai Mihály, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség novemberben lemondott vezetője pedig alelnök lesz a Magyar Nemzeti Bankban - értesült a hvg.hu több, neve elhallgatását kérő, a felmerült ötletekről értesült, nem kormányzati forrástól.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bagoris
@bundi: Sebaj, mindenhová kissebbségit ültetnek be, ha nőt ha férfit, kisebbségit, hogy megakadályozzák a szélső jobb és szélső bal előrenyomulását, ezzel tovább növelve a magánvagyon további fullfull növelését, s ha érti itt a csalókat foglalkoztatják a csalók, persze nem a pitit, hanem a profit, s az amatőrt viszik dutyiba fél évre meg felfüggesztettre. Aki nagyon ügyes úgy is minden honét kilovagolja magát idő elött. Ilyen a rendszer.
bagoris
@Mobil123: igen, s háborút akarnak, azért kell a sok pénz.
bagoris
@kukac50: nincsenek egységes béremelések a rendszerváltás óta. Aki meg termel sok javat, az már nem idehaza végzi el a dolgát.
bundi
@bagoris: tudod innen angliából szemlélve, ez a kisebbségis szemlélet kissé érthetetlen.
bagoris
@bundi: irigyelhetnélek, de akkor megint ot vagyok, ahol az agyatlan többség, mert sztem nem az ellenségkép kell, meg a prédakerítés, hanem előre lépés a felyekben!

Hogy ne maguk javára döntsenek, hanem a duzzogó hangyanép javára.
bundi
@bagoris: azért ennek elenére, ha kilépsz a tengeren túlra, mint ahogy írtad, neked is fel kell erre készülnöd. te leszel a kisebbség. hidd el kiábrándító tud ez lenni, ha ilyen a hozzáállásod.amit meg most írtál arra meg csak annyi a válaszom, hogy most már mindegy túl késő, olvasd a 300 000 végrehajtásos cikket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.