Az uniós átlag alatti szinten a magyar államadósság. Az összehasonlítást a Nemzetgazdasági Minisztérium – ezúttal némiképp jogosan – diadalittas közleményében így kommentálja: „Magyarország a Kormányzat egyik fő célkitűzésében, az államadósság csökkentésében kimagasló eredményt ért el, lényegesen jobb eredményt tud felmutatni, mint az EU 27 országok átlaga, jobbat mint a magas eladósodottságú országok. Éves összehasonlításban pedig hazánk a legjobb teljesítményt nyújtotta adósságcsökkentés terén Görögország után, de megszorítások nélkül.”Igaz, az adóemelések – ha technikailag nem is számítanak megszorításnak – és például a költségek visszafogásával járó oktatási reformok azért elég jelentős terhet raktak nálunk is a társadalomra.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
vagy a ksh hazudik, és nem csökken a gdp, vagy az akk zrt, és nem stagnál az adósság. vagy aki ezeket az adatokat adja az uniónak (matolcsy? ) de itt valami nem kerek. de hogy stagnáló adósság mellett csökkenő gdp-vel a gdp arányos adósság nem csökkenhet az szerintem biztos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
isaac
@miazavalami: Nem, a Matolcsy! Hogy az egér-e, mert akkor meghajtja a macska. Haa-haa-ha. De a Guttalaxtól áll így a szeme. Fixálódott.
miazavalami
@isaac: Szegény! Reggeltől forog a golyója. :-) Ráadásul mind a kettő más irányba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.