Ételből, üzemanyagból, bútorból, műszaki cikkekből csökkent leginkább a fogyasztásunk. Emiatt novemberben 4,1 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi értékesítés mennyisége. Az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes üzletek, az üzemanyagtöltő állomások, a bútor- és műszakicikk-üzletek, valamint a könyv-, számítástechnika-, egyéb iparcikk üzletek eladásai estek vissza leginkább tavaly novemberben az előző évihez képest. Összességében 4,1 százalékkal vásároltunk kevesebb terméket, mint egy éve. Az év első 11 hónapjában pedig 2 százalékkal vásároltunk kevesebbet az egy évvel korábbinál – áll a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb kimutatásában.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rbela
Még 3-4 féle adó, és leszokunk az evésről.
jobb és balközép
Mi már napfényevők lettünk.
Most télen diétázunk, mert keveset süt a nap...
lajospapa
Nem értem! Az egykulcsos adóval stb. sokkal több pénz marad a zembereknél. Biztosan Svájcba viszik és inkább nem is esznek,. pedig nemsoká ráfáznak mert elvesszük adóba!
satan666
@gibgab: EZT NE TERJESZD MERT HA VISSZA EMLÉKSZIK RÁ. MÉG KITALÁLJÁK AZ EMBERI SÚLYADÓT.
gibgab
@satan666: 27 %-os áfa az alapvető élelmiszerekre is. Tudod, a megelőzés céljából...! :)
mariaberta
Jelenleg divat a fogyókúra, ha sikeresek leszünk, szép karcsú emberek országa lesz Magyarország. /de Orbán egyre hízik, és akkor hogy fog focizni?/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.