Együtt 2014 - Megtorpant az ernyőszervezet lendülete, de az alapítók bizakodóak. „Október 23-a óta azt mondtam, hogy reálisan 2013 nyarára állhat össze az a helyzet, amely alapján 2014-ben a változást akaró ellenzéki erők hatékonyan együttműködhetnek. Ehhez a forgatókönyvhöz képest jóval gyorsabban haladunk” – így kommentálta az Együtt 2014 Választói Mozgalom jelenlegi helyzetét és várható párttá alakulását Bajnai Gordon. A volt miniszterelnök a Népszabadság kérdésére hozzátette: az Együtt 2014-nek sikerült mozgósítania olyan választók csoportjait, akik korábban nem tudtak, vagy nem akartak maguknak pártot választani, az ellenzék politikai stratégiája pedig gyökeres fordulatot vett október 23-a hatására. „Korábban azon ment a vita az ellenzéki erők között, hogy kell-e összefogás, ma viszont már csak arról, hogyan” – tette hozzá.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

noboza
Most pedig arról megy a vita-kinél, kiknél legyen a pénztár kulcsa..Bámulatos tehetségek, már azon osztoszkodnak, ami nincs.Soha nem tudtok megegyezni ,mert a konc nagyobb vonzerő ,mint az összefogás,és ez sansztalanná tesz benneteket szerencsére.Egy ilyen katyvasz láttán,még azok is elgondolkodnak,hogy rátok,szavazzanak e ,akik eddig ugy gondolták hogy tiétek az igen-jük.
lópicigáspár
Magyarországon ellenzék? Na olyan nincs, csak balfék széthúzók! :-(
Manno István
Remélem ezek az idióták összevesznek az elképzelt koncon! De ha összefognak a FIDESz-nek akkor is több szavazata lesz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.