Ha az ellenzéki erők mindenütt elindítják a saját embereiket, akkor a Fidesz úgy is megnyerheti a választást, ha drasztikusan visszaesik a támogatottsága – véli Karácsony Gergely.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bagoris
Úgy jövője nincs egy pártnak, ha még a létfontosságú témáktól is elzárkózik.
De az sem megoldás, hogyha a legdunsztosabbat tolják csak, pl az orvos nyugdíjjából megélni nem tud, akkor mit szóljon a 2 háznyira lakó bányász bácsi, akinek máig 71.000Ft nettó a nyugdíjja, s az orvosság ára nem jön ki 50.000Ftból. Aránytalanul alacsonyak a nyugdíjjak és a bérek is, feltehető, hoy emelnek 6%ot évente, de aki fizetést kap, sztem csak inkább csökkentik. Az infláció 10% feletti, nem ittenről tudom, hanem nővérem párja közg.s s ők ennek okosai. Az meg, hogy a fiatalok többsége munkanélkülin, hát lenne pár szavam minden tejfölöshöz.
Dr. Felipe
Hát ez pontosan így van. Ha nincs ellenzéki összefogás, lassan mondom - aazz aa ffiiddeeSSSS mmaallmmáárraa hhaajjttjjaa aa vviizzeett.

Ahogy mikola "a nemzet orvosa" mondta annó "20 évre bebetonozzuk magunkat"

Úgyhogy nem lehet itt finnyáskodni hogy én ezzel nem fogok össze, én meg azzal nem fogok össze. Csak összefogással lehet legyőzni a rohadék félázsiaiakat.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Nem kell finnyáskodni...minden szart össze kell fogdosni...:))
Kutyafüle
Beszarás, ebből már nem lesz összefogás:))
miazavalami
Gyurcsány inkább árt bajnainak , mint használ. Nálam leszerepelt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.