A Jobbik a jövő héten népszavazást kezdeményez annak érdekében, hogy ha valaki súlyos erőszakos bűncselekményt követ el, akkor vonják meg tőle és egész családjától a segélyeket. Többek között ezt jelentette be Vona Gábor, a Jobbik elnöke évértékelő beszédében szombaton Budapesten. Az ellenzéki politikus - akinek több mint egyórás beszédét a 2500 meghívott több mint 20 alkalommal szakította meg tapssal - úgy fogalmazott: a cigányság és a magyarság együttélése válságban van. Felháborítónak nevezte, hogy azok követik el a "kirívóan közösségellenes cselekedeteket, akiket a közösség tart el verejtékével".

Forrás: oroszhirek.hu
Feltöltő: OroszHírek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Remélem kiírják, mert akkor én szavazok.
"Magyar-cigány együttélés": ne röhögtessenek már.
Annyiból áll, hogy:
Magyar dolgozik látástól-vakulásig, a cigány megkeni az asszonyát, a nagyanyját, meg a lányát, meg annak a lányát, kapja a pénzt tőlünk, és még be is tör a Magyarokhoz...

Ez nem együttélés, és nem jó kapcsolat, ez kizsákmányolás, élősködés. Abba a kézbe harapnak bele amelyik enni ad a szájukba.
KöBüKi
Az orosz kapcsolat mindenképp szükséges!!!
A németekből élünk Horn külügye óta folyamatosan.!
A török áfiumtól az isten mentsen meg.!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.