A Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírája – a Szolnoki Nyomozó Ügyészség indítványának helyt adva – elrendelte annak a három személynek az előzetes letartóztatását, akik az elmúlt héten intézkedő rendőröket bántalmaztak és életveszélyesen megfenyegettek – írta a szoljon.hu. A lap Balázsné dr. Busku Teréziától, a megyei főügyészség sajtószóvivőjétől megtudta, még január 24-én a Kenderesen szolgálatot teljesítő rendőrök igazoltatni akarták volna egy személygépkocsi négy utasát, mert gyanújuk volt arra vonatkozóan, hogy a jármű vezetője ittas. A kocsi négy utasa közül hárman megtagadták az igazoltatást, sőt, trágár szavakkal szidalmazták a járőröket, akiket a megölésükkel is megfenyegettek, majd elrobogtak a helyszínről. A rendőrök erősítést kértek és a menekülők után igyekeztek, akiket az egyik kenderesi utcában értek utol. Ott akkorra már egy népes csoport várta őket, amelynek tagjai nekiestek a járőröknek.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
Fegyver az dísznek van náluk? Amcsiban próbálták volna meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@profon: Csak tudtál? Én még mindig úgy tudok... :-)
profon
@A Tündik bündije: Ezt az 59.5 kilóért kaptam ? :)
turul72
Kontrát Károly államtitkár minden felszólalását így kezdi: "Az országban rend, béke és nyugalom van"
Valóban így lenne?
Feraj49
Végig olvastam a hozzászólásokat,most van egy órácska szabadidőm.Már sokszor leírtam,határőrségnél voltam sorkatona. Első dolog volt a kiképzéskor a fegyverhasználat eseteinek " bemagolása", Ez megegyezik a rendőrség fegyverhasználatának eseteivel,mely a mai napig érvényben van. A kényszerítő eszközök alkalmazása szintén megtalálható a "Rendőrségi Törvényben ", Meg kell tanulni és alkalmazni ezeket,nem pedig megveretni magukat. Arra már nem is merek gondolni,hogy négy rendőr közül egyik sem ismerte !!! Abban valóban egyetértek a hozzászólókkal,hogy a fegyverhasználat utáni vizsgálat nem egy "leányálom". Az a rendőrség /rendőr /amelyik fél a bűnözőktől nem alkalmas a feladata ellátására,és nem számíthat a lakosság támogatására .
Levendula
@Feraj49: Jó lenne, ha végre nem 40 kilós rendőröket alkalmaznának. A felvételinél csak az a fontos, hogy futni tudjon a jelentkező. Emiatt nagyon sok, 180-190 cm magas, 80-100 kilós fiatalember kiesett a fizikai erőnlét próbán, mert másodpercekkel később értek célba...
De hogyha az a fontos, hogy ki milyen gyorsan fut, akkor fussanak csak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.