Miskolc - Miskolc több pontján megjelentek azok az óriásplakátok, amelyeken a kanadai kormány arról tájékoztat, hogy megváltozott az észak-amerikai ország menekültügyi rendszere. Kanada magyarországi nagykövetsége négyhetes tájékoztató kampányt indított Miskolcon, hogy bemutassa az ország új menekültügyi rendszerét. A plakátokon ez áll: „A visszaélések elkerülése érdekében Kanada menekültügyi rendszere megváltozott. Évek helyett akár heteken belül elbírálják a menedékkérelmeket. Gyorsabban hazaküldik az alaptalan menedékkérelemmel érkezőket.” A plakátokon piros alapon kiugratták azt a részt, hogy „gyorsabban hazaküldik”.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
A hangos reklámmal többre jutnának !:)
Kutyafüle
Addig megy a huza-vona, míg Kanada megvonja a vízum mentességet. Bekeményít.
keresztapa
Köszönhető lesz ez, a megvonás minden nemzetre rátelepedő, segélyre telepedő, bűnözésből, megélni akaró cigányra. De ezek nem Magyar- cigányok, csak cigányok, akik egyetlen nemzetthez sem tudnak, akarat hiányában integrálódni. Tele a pohár!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.