A Borsodban és Békés megyében szétosztott téli lábbeliket a 1359-es adományvonalon befolyt összegből finanszírozta a legnagyobb hazai humanitárius szervezet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dzurinda
@entero: Itt is megkérdezem: szerinted 2002-ig a szegény családokban csak 1-2 gyerek született, aztán jött az MSZP, és rögtön 6-7 gyerek született a szegény családokban? Mert ezt takarja az a kijelentésed, hogy a "megélhetési szülés a szocik óta éli virágzását".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@entero: Értem, hát, ha ezzel foglalkozik, akkor biztos így van, eléggé megdöbbentő. Mondjuk a részletek érdekelnének, de akkor ezt nem tudom meg.
entero
@nmaria: Remélem később is azok lesznek és példamutató felnőttekké válnak majd. Tudod, tapasztalatból mondom, 5 gyerek iskoláztatása, étkeztetése, ruházkodása, zsebpénze, játékok vásárlása, nyaraltatása, egyetem finanszírozása nem kis pénz. Ezeket csak szeretetből nem lehet megoldani, sok esetben a gyerek az aki megissza mindennek a levét.
entero
@dzurinda: Az is lehet hogy nem mindenkire értette, mindenesetre most már engem is érdekelnének a konkrétumok.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Sorry, ma egy kissé ingerült és fáradt vagyok, szokásomtól eltérően gondolkodás képtelen is valamennyire, lehet hogy jobban tenném ha inkább lefeküdnék aludni...:-))
nmaria
@entero: Ez így van, de még amíg nagyok lesznek sok minden változhat, és végül is, ha nem lesznek diplomások, attól még lehetnek tisztességes, sikeres felnőttek.
entero
@nmaria: Kívánom, hogy így legyen. Csak tudod nekem ez a "majd lesz valahogy később" nem életbiztosítás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.