Információink szerint a meggyilkolt pécsi pszichológusnő gyilkosa, P. László elleni vádirat tartalmazza azt is, hogy a vádlott szexuális erőszakot is elkövetett. Február 18-án a vádirat ismertetésével megkezdődik az aljas indokból elkövetett emberöléssel és kifosztással vádolt P. László pere, aki a vád szerint tavaly júliusban meggyilkolta a pécsi rendőrségi pszichológust, Bándy Katát. A bíróság közlése alapján a vádirat szerint 2012. július 8-án hajnali két órakor a Dugonics utcai lakása előtt szólította meg a vádlott későbbi áldozatát, akihez szexuális indíttatásból próbált közeledni. A sértett ezt visszautasította. P. László azonban elhatározta, hogy mindenképpen közösülni fog vele, ezért egy közvilágítás nélküli játszótérre kényszerítette, majd erőszakoskodni kezdett. Áldozata védekezett, ezért, hogy megtörje az ellenállását, fojtogatni kezdte, ez okozta a fiatal nő halálát.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Proli
@Mobil123: Nyugi, bent kettő fülű népművészeti remekmű lesz belőle!
Fegyházba fog kerülni tette miatt, az ottani belső regula komolyabb mint az írott törvény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feri57
Szerelemféltésből ölt. Jegyben jártak, már a gyűrűk is megvoltak, kár hogy így végződött.
Ariana
Annyira jó lenne, ha már leszállna szegény lányról a média. Pláne, hogy minden ilyen cikk után megjelenik pár olyan tudálékoskodó, mint Kkálmán, aki olyan magabiztosan tudja, ő mit tenne egy ötvenkilós fiatal lány helyében egy kétszer olyan erős támadóval szemben, meg Feri57, akinek teljesen reális elképzelés, hogy egy fiatal értelmiségi lány pont egy lecsúszott drogos bűnözővel járt jegyben. Hagyjátok már békében nyugodni szegényt.
miazavalami
@kkalman: A védekezésre reagálnék... Egyik délután leszálltam a buszról , a sövény mögül elém lépett egy nagydarab cigány férfi , elhanyagolt és büdös volt. A környéken senki , a busz elment. Cigarettát kért. Na akkor én úgy megijedtem , hogy meg se tudtam mozdulni. Nem akart bántani , mert amikor mondtam neki hogy nincs elment. De ha akart volna én nem tudok védekezni , mert le voltam "zsibbadva" !
kiring
@tivoli: "Én meg úgy gondolom, hogy nem sokat ér a pénzzel "hősünk", hiszen előreláthatólag nem fogja tudni elkölteni."

Amikor megegyeztek meg véghezvitte, és megkapta érte a pénzt, még nem fogták el a rendőrök. A pénzt meg nélküle is van, aki elkölti. Már, ha egyáltalán így történt.
balintj
feri57 Szerelemféltésből ölt. Jegyben jártak, már a gyűrűk is megvoltak, kár hogy így végződött.
na ez az, végre összeállt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.