Nem mondott le az Magyar Művészeti Akadémia (MMA) elnöki posztjáról Fekete György a szervezet keddi elnökségi ülésén - közölte a szervezet. Korábban az elnökség levélben kérte Feketét, fontolja meg a lemondást. "A Magyar Művészeti Akadémia elnöksége 2013. január 29-i ülésén megtárgyalta az elnökségnek Fekete Györgyhöz intézett levelét, amelyben – a köztestületet övező fesztültségek feloldásaként – megfontolásra ajánlotta elnöki pozíciójából való visszavonulását" - írta keddi közleményében az MMA. "A tagozatvezetők jelenlétében lezajlott, véleményeket tisztázó tanácskozás során – a körülményeket mérlegelve és a döntés súlyát átérezve – az elnökség tagjai tudomásul vették, hogy az elnök a munka folyamatossága érdekében és a felmerült jogos kritikai észrevételeket figyelembe véve tovább vezeti az Akadémiát" - tette hozzá a szervezet.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Nem tudom mire számítottak..:) Szerintem "jó", hogy marad, beraktak volna a helyére egy óvatosabban fogalmazó embert, aki ugyanígy gondolkodik, ő legalább nyíltan égeti le a fideszt és aki kevésbé követi az események tisztábban látja valóságot, hogy mi is folyik ebben az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.