A Fidesz szerint az elmúlt hetekben kiderült: Bajnai Gordon és a baloldal ugyanott folytatná a veszélyes gazdaságpolitikáját, ahol 2010-ben abbahagyta, az emberek viszont nem kérnek ebből. Selmeczi Gabriella, a nagyobbik kormánypárt szóvivője ezt kedden közölte az MTI-vel, Bajnai Gordon kijelentésére reagálva, amely szerint a jelenlegi rossz kormányzás súlyosan sérti a nemzeti érdeket, az ország érdekérvényesítő képességét. A Haza és Haladás Egyesület elnöke ezért arra kérte Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy e heti brüsszeli és moszkvai útján "mentse a menthetőt". Közlése szerint Magyarország világosan üzent: többet nem kér a baloldalból és a veszélyes gazdaságpolitikájából. "A magyar emberek a Fidesz-kormány megválasztásával olyan politika mellett tették le a hitüket, amely értük dolgozik, amely az országot talpra állítja" - tudatta.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemsemmi
Selmeczi, aki megvédte a nyugdíjunkat. Hiteles személy. Amnéziások még hihetnek neki.
marlin
Ja!! A Fidesz védi a családot!!
Lásd: az orosházi fideszes Kovács (lelkész) képviselő esete az egyházi iskolában tanító többgyermekes családanyával!!
karaj
Biztos elfelejtett kiflit eni, azért mond ilyen "okos" dolgokat.
Darthon1
Indián nevén Szőkenő Szarvas a Pókharapó, aki kifli csücsköt rejteget.
Pártállami fedőneve: A KISZ táborok réme.
Mostani fedőnév: Botox a Szófosó.
tűzróka1939
Jobb lett volna ha hallgat . Nem unja még ez a seggel gondolkodó az ostoba dumáját ? ! Ha lenne egy kis önbecsülése már rég Önálló igaz véleményt fogalmazna meg , nem pedig a szájba rágott hazugságot szajkózná . Ez a nő?ha fizikai munkás lenne már rég éhen halt volna . Annyira tehetségtelen . A talpnyaláson kívűl értelmes munkát nem tud végezni .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.