Közel kétszázmillió forintot fizetett a kormány az őszi IMF-ellenes kampányra, csak a tervezés közel 20 millióba került - derül ki egy képviselői kérdésre adott írásbeli válaszból.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
... és még mondja valaki, hogy nincs itt pénz, csak arra nem jut amire nem akarnak.

"A Kreatív Online szerint az állam 2012-ben több mint 11 milliárd forintot költött médiafelületek megvásárlására, a pénzek többsége főként Simicska Lajos és Nyerges Zsolt vállalkozók érdekeltségeihez áramoltak."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mássalhangzó
Miért baj ez? Az jobb lett volna, ha ezt a pénzt, csak úgy odaadják a nem Fidesz közeli reklám cégnek?! Így legalább, mintha tettek volna valamit...érte! Gyanítom ezeknek a pénzeknek jó része elvándorol, egészen a pártkasszák közelébe, hogy aztán nyoma vesszen. Ez azért mégiscsak kulturáltabb megoldás, mintha cégeket adnának el, úgy ahogy a kezdeti időkben! Még, hogy nincs fejlődés kis-hazánkban! Lassan nem csak az olasz, de az ukrán, meg az orosz maffia is hozzánk jön tanulni! Természetesen, költségtérítéses alapon...
profon
@mássalhangzó: Igazad van ! Intelligens ember nem a rajtkőről vizel a medencébe !
Dr.luigilongo60
@Pálinkafőző Rézüst: :-))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.