A fogyasztás, az egységár, az áfa és a végösszeg – ez a négy tétel szerepel majd az energiaszámlák első oldalán. A távhő-, az áram- és a gázszámlák ma még sok olyan adatot tartalmaznak, amelyeket a fogyasztók nem értenek. Orbán Viktor miniszterelnök a múlt héten azt mondta, a kormány érthető, átlátható közüzemi számlák kiállítását várja a szolgáltatóktól, hogy megértsék az emberek, mit tartanak a kezükben.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
kedvezményes árszabás A1
Általános árszabás A1
Törvényben előírt továbbszámlázott tételek
Rendszerhasználati -üzemeltetési alapdíj
elosztói alapdíj
Melyik Mit takar?
madlaci
No de pár évvel ezelőtt még így néztek ki, aztán a "nagyokosok" kimondták, hogy rá kell írni minden lósz@rt, hogy a kisember "tájékozott" legyen. Most vissza csinálják. Nemrég el kellett adni minden állami céget, mert az úgy jó, mondták. Most vissza kell mindent vásárolni, mert ez így jó, mondják. Ez megy 89 óta, ezért nem megy előre ez az ország, csak egy jól meghatározható réteg jól megszedte magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.