Egy debreceni a városáért és a becsületéért is dolgozik, hogy utána ki tudjon menni az utcára - mondja a polgármester a stadionberuházás kapcsán. A stadionberuházás volt a téma a Debrecen Televízió szerdai Esti Közelkép című műsorában is, ahol Kósa Lajos polgármester volt a vendég. Többen féltették a programot, hogy esetleg a közbeszerzések útvesztőjében olyan irányt vesz, mint a 2-es villamos projekt. Ezzel kapcsolatban a polgármester úgy fogalmazott, itt a közbeszerzést egy fordulóban sikerült lebonyolítani, az eredményt nem támadta meg senki, az pedig szerinte külön örömteli, hogy a legjobb ajánlatot egy debreceni cégek alkotta konzorcium adta. Amit eddig debreceni vállalkozókkal csináltunk, az mindig rendben volt. Akkor vannak problémák, amikor nem helyi kötődésűek a vállalkozók.

Forrás: dehir.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"arra kell törekednünk, hogy a húszezres stadion legyen tele, ha lehet minden második vagy harmadik héten"...nem lesz az tele sosem :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.