Orbán Viktor szerint a pénzügyi válság után Európában új korszak kezdődik, amelyben Oroszországnak kiemelkedő szerepe lesz, hazánk is nyitott az együttműködésre Moszkvával. Összefoglaló a magyar miniszterelnök oroszországi útjáról.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

loboncos
@entero: A jó viszony sosem baj.Amikor szoci megy tárgyalni,az hazaárulás,ha fityeszes.,bomba üzlet.Kínával ugyan ez volt.EZ a baj
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@entero: És azok azért élhetnek némi kritikával a jelenlegi kormányzás iránt, akik nem tartoznak sehova? :)

"majd 2018 - ban újraértékelem amiket mondtam, és ha kell, akár el is ismerem ha visszamenőleg tévedtem."

Jelenleg semerre sem tart az ország, na nem mintha az MSZP-vel bármerre is tartana, szerintem az egész "politikai elitet" (hú, de utálom ezt a kifejezést) le kellene cserélni.
bakegya
Mindennemzeti "vidám barak"leszünk, mégiscsak?-a turulból így lesz" holló"!-ez egy ingyen őssejtkezelés 180 percben.
Nagyputyin atomizálja kisputyint,és lesz belőle sok sok kis kínai!Victorusz nagymagyarországának már csak a közmunkára kell koncentrálni,meg a focira!Meg arra,hol mikor kell koszorúzni.A költséges vetés "tiszta magot" termeltet,aminek
Keleten lesz keletje,- ömleni fog a gáz,az olaj a tűzre, amit csak nekünk 10%-al olcsóbban már beígért.Mindezt olcsó-hiteltelenül,piaci árért 27% áfával.A kampánykűr itthon folytatódik,sok sikert nekem nincs több időm itt menteni,mennem kell átmenteni.
nyanya001
Egy kicsit helyretették Orbánt !
Oroszország észjárása ezzel szemben nem piaci alapú, hanem állami, politikai természetű: a gazdasági életben is meghatározó az állami befolyás – mondta a pártelnök. Itt az átláthatóság nem akkora érték, ráadásul nem a verseny elfogadása jellemző, hanem a monopólium.

Orbán beszéde után Németh Zsolt éppen belekezdett az elköszönő beszédbe, amikor váratlanul Igor Szavolszkij orosz nagykövet lépett fel a pulpitusra és izgatott hangon a Fidesz elnökének címezte szavait. Európában csak piaci alapon lehet energiapolitikáról beszélni – mondta. Orbán elnök úrnak a belpolitika a legfontosabb, de figyelembe kell venni, hogy nem az orosz állam szállítja az olajat és a gázt, hanem vállalatok. Az olajtermelés 26 százalékban külföldi tőkén alapszik – hangsúlyozta.
oak79
@entero: A rideg valóság viszont az, hogy a külpolitikánk soha nem volt még ennyire a padlón. Mondjuk soha nem rúgtunk és kötöttünk bele így senkibe mint Viktorka áldásos tevékenységei óta. Ami viszont a legszánalmasabb, hogy ő ezek után még elvárja, hogy majd mindenki meghunyászkodik neki mint itthon. De a világon mindenhol csak egy szánalmas mosolyra futja, ha a kormányunk bármely tagjáról is van szó. Gyurcsány kezdte a tárgyalásokat amire Orbán akkor teli tüdőből fujjolt, most pedig ő akarja learatni a babérokat ugyan ezért. Pont, ahogy tették ezt a Mercedes gyárral is. Ők ezért a népért semmi jót nem tettek, egy üzletet nem hoztak ide, se most sem az előző ciklusukban, viszont az általuk démonizált politikai ellenfeleik minden babérját igyekeztek learatni. Szóval bárhonnan is nézem, ha van olyan politikai erő aki a népe ellensége akkor az a Fidesz. Mondjuk mit is várjon az ember egy olyan elvtelen, köpönyegforgató maffiától mint ők, akik négy évente más politikai ideológiával, világnézettel és hittel keltek, mint amivel lefeküdtek.
Darthon1
Volt köztük hagyományos üdvözlő csók? Azt megnézném! :-))) Ha nem volt, akkor még nem igazi jó barátok. Ha majd összetapadnak, mint Brezsnyev és Kádár egy hosszú forró csókban, na akkor elmondhatjuk, hogy megállj, mert itt van eljött már az orosz Kánaán. :-)))
kedwes
@nmaria: Hát… lehet, hogy nem az Ön gépében van a hiba. De!
Az elmúlt húsz évben mindent sikerült tönkre tenni. Ehhez csak gratulálni lehet a vezetőinknek. Csupán hiúsági és egoista szempontok miatt!
A legnagyobb hibákat az első kormány követte el.
Nem végre megalkotni és végrehajtani az ügynöktörvényt! Lásd: Rózsadombi paktum
Nem letudni az addig felhalmozódott államadósságot, mint Pl. a Lengyelek tették. Mert mi tökös magyarok vagyunk! Miközben tudható, hogy a felvett hiteleket továbbítottuk, azaz nem Mi, használtuk fel!
Megszakítani a kapcsolatokat az Oroszokkal. Elveszteni az orosz piacot nagy könnyelműségnek tartom, ami eltartotta és eltartaná a Magyar nehéz és könnyűipart, a mezőgazdaságot.
Nem elfogadni az Oroszok kártérítési ajánlatát, szintén hiúsági megfontolásokból. Már akár a hatodik metrót építhetnénk.
A követő kormányok egyszer sem léptek vissza, hogy helyesbítsék ezeket a rossz döntéseket.
Tudjuk az okokat. Senki nem volt és van hajlandó maga alatt vágni a fát! Mielőtt csak egy oldalra koncentrálnánk a mai garnitúra sem marad ki belőle!
Ha emlékszünk még a következőkre, talán feldereng, mennyit is érnének ma:
Ganz MÁVAG, Ganz Hajó és darugyárak, Ikarusz, Dunaújvárosi Vasmű, Diósgyőri Vasmű, Cukorgyáraink (9 volt) Szabolcsi almások, Bábolna. Stb. biztos lehetne sorolni napestig.
A lényeg mai látszat intézkedések, nem pótolják annak a két millió Magyar munkátlannak a tányérjában a levest se!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.