A csapadékos idő miatt egyre több a kátyú az ország útjain, de Budapesten jobb a helyzet. A Budapesti Közlekedési Központ Közút Zrt. Vezérigazgatója azt mondta, hogy új technológiával is dolgoznak.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Ez csakis és kizárólag a magyar gazdasági sikertörténet miatt lehet. Az ország szárnyal, a magyar népnemzeti mimagyarok csodálatos eredményeket ért el és mesésen gazdag, továbbá ami még fontosabb megszűnt a korrupció, csupa-csupa becsületes korrekt ember ül minden pozícióban kivétel nélkül akik hazánk javát szolgálják önfeláldozva, minimális igényekkel és ami még fontosabb, hogy minden létező pozícióban az országban nagyon magasan kvalifikált emberek ülnek.. a legeslegjobbjaink kérem... szupertehetséges szuperkorrekt szuperzsenik mindenütt bármerre nézünk.. hát nem csoda hogy sikertörténet van és az sem hogy a kátyúk száma exponenciálisan növekszik, mint ahogy egy nevetséges mennyiségű hó miatt fél nap alatt káosz lesz az országban... hajrá Abszurdisztán hajrá Orbánfasisztán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.