Nem felel meg a klasszikus hitel-feltételeknek a devizahitel - mondta Róna Péter a pénzügyi ombudsman konferenciáján. A devizahitel nem felel meg a nemzetközi jogban elismert hitel-kritériumoknak - mondta...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Csak a szócséplés folyik, egyik ügyvéd ezt mond a másik azt, egyik közgazdász ezt a másik azt, a helyzet viszont nem változik. Az adós fizet, ha van miből, a bankok tartják a pozicíójukat az adóssal szemben, és rinyálnak, hogy új hitelt nagyon nehezen vesznek fel az állampolgárok.
A kormány és az ellenőrző szerveik mellébeszélnek,intézkedéseik látszat intézkedések - mert ki tudja mi lesz 5 év múlva, hiszen azt sem tudják mi lesz holnap - és mossák kezeiket.
És ez így fog menni míg valahogy letelnek ezek a hitelek..., és nem változik semmi, mert ad a hitelezés jogát csak a bankoknak és teljesen mindegy ki vezeti az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.