Őszintén valott a szexszimbólum.

Kelemen Anna nevét mindenki ismeri és a legtöbb embernek egy szupszexi szőke ciklon jut róla eszébe, aki valamilyen pikáns dolgot csinál. Nos, ez az elképzelés nem áll messze a valóságtól, hiszen ahogy ő is fogalmaz: 

"Amióta benne vagyok a köztudatban és a magyar médiában, azt lehet mondani, hogy a Kelemen Anna-jelenség egyenlő a szexszel. Minden jelző, amit kaptam, meg ahogy kezeltek, az eleve predesztinálta azt, hogy mondjuk most van OnlyFansem" – írja a Blikk.hu

Kelemen Anna kerek-perec elmondta, miért kezdett bele a felnőttfilm-iparba

Forrás: Instagram/ Kelemen Anna official

A szexi szépség azt is elmesélte, hogy annak idején nem kényszerből kezdett bele a pornóiparba, sokkal inkább a kíváncsiság hajtotta, mintsem az, hogy ne lett volna más választása: 

"Sajnálatosnak tartom, hogy nagyon sokan úgy tekintenek erre, hogy aki csinálja, az csak muszájból teszi és nem örömből vagy élvezetből, vagy kíváncsiságból" – mondta, majd hozzátette, számára az volt a motiváció, hogy elsajátíthat izgalmas szexuális technikákat. 

Jelenleg OnlyFansre készít tartalmakat és ahogy meséli, ez a platform csupa pozitív meglepetést hozott számára: a maga uraként gyárthat tartalmakat, úgy és akkor, amikor kedve tartja. 

Forrás: Blikk.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Fene az úri gusztusét!
csak ennyi
barátilag
J.L.
jesz
Szexszimbólum? Szexi szépség? Hát nem tudom...
Yoda69
Biztos, hogy no? Kíváncsi vagyok mi van a vakolat alatt.
jesz
Oszt mi lesz a nyugdíjával, kedves művésznő? Mert már most kellene gyúrni a nyugdíjas évekre...nehéz lesz minimálból élni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.