A kormány szerint az elmúlt időszakban számos téves következtetés jelent meg a szegénységről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem vagytok ti se konzervatívok-keresztények (aminek tartjátok magatokat) se komcsik, hanem csak a pöcegödörből előbugyogó szarok vagytok, ami mindent összekent már. Nehéz olyan embereket találni akiknek nem derogál ezt a mocskot feltakarítani, de előbb utóbb muszáj lesz, ha nem akarunk együtt élni ezzel a bűzzel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Szegény az, akit a Fidesz annak nyilvánít! És ők még ilyet sose tettek!
Ergo: Mo-on nincs szegény!
Eladott Ország
@KisTehen: tegnap 22:15 ☻ A statisztikai adatok köztük az Eurostat, azonos mérőszámokat használ, ami szerint hazánk Európa koldusháza lett, (értsd legszegényebb) a román bűnöző tolvajcigány és politikai prostituát szektájának diktatúrája alatt! Igaz a bűnbanda már kitalálta a gyászos bizonyítvány magyarázatát, hogy azért a legkisebb a fogyasztás nálunk, mert az emberek megtakarítanak. Erre van egy klasszikus mondás: lóphaszt mama!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/370939789_6671016976277797_2145133093255720643_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=bd9a62&_nc_ohc=dtvm6myTpwYQ7kNvgFD89dT&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AYB9BvonRnRslQynOw8ehPQ_Nvj4YlpH5m5jpPmj0S6kJw&oe=668ABC3E
szaboria1
@KisTehen: Okoska aki csak egyszer hosszabb ideig beteg lesz az sajnos örül ha tényleg megélni tud mint nyugdíjas. Ugyan is a megtakarítását elvitte a betegség. A sok egyedül álló annak is örül ha nincs rezsi tartozása. Arra meg már gondolni sem tud, hogy eltudna e menni nyaralni. Írd már meg te hol élsz mert nem vagy igazán képben.
Szegény Dzsoni és Árnika
@KisTehen: Te mindenképpen az vagy! Lelki szegény, de nem a bibliai jó értelemben véve, ezért inkább szellemi-lelki hajléktalan vagy nyomorult kifejezés passzol hozzád.

(lelki szegény: hétköznapi szóhasználatban a kifejezést a buta, ostoba, szellemi fogyatékos emberekre is szokták mondani.)

Jó reggelt, b+ !
Dr. Proktor
Régen a toronydaruk árcsökkentésével kozmetikázták a statisztikát, most pedig Lölő és a vej jövedelme dobja meg az adatokat - a kormány számára kedvező pozitív irányba!
Az átlag 7 millás megtakarítás csak úgy jön ki ha beszámolják a fenti sameszok megtakarításait is!
Szegény Dzsoni és Árnika
@Dr. Proktor: "Hazafi nem működtet maffiaállamot, ahol csak a barátai és üzletfelei járnak jól, ők vagyonosodnak és szereznek meg mindent mások elől. Egy hazafi vezette országban nem fordulhat elő, hogy

!!! a nemzeti vagyon egyharmada a lakosság egy százalékának, fele pedig tíz százalékának a kezében van." !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.