Az IMF ment, Varga Mihály maradt. A főtárgyaló tavaly júniustól tölti be a miniszteri tisztséget, azóta kapja a semmiért a havi több mint egymilliós fizetését - írja közleményében Török Zsolt, az MSZP szóvivője.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@Manno István: Akkor rosszul emlékszem. A felvetésem második részére viszont nem reagáltál. Nem lett volna jobb kiadást csökkenteni? Illetve érdekelne arról is a véleményed, hogy erős bankszektor nélkül működhet-e Magyarország.
dzurinda
@Manno István: Nem lehet jósági sorrendbe állítani, mindegyik borzalmas.
Manno István
@dzurinda: A legjobbak nincsenek kizárva? De minek képezni 200 egyiptológust, ha nincs rájuk szükség?
dzurinda
@Manno István: Ne nevettesd már ki magad, mióta képzünk 200 egyiptológust, könyörgöm??? Ne terelj, válaszolj!
Manno István
@dzurinda: Kell az erős bankszetor, de nem olyan amely elviszi a hasznot és nem hitelez. Remélem erre is fog megoldás születni. Az idióták a bankokat is elaták. Tudsz mondani egy magyar bankot? Ha másoknak megéri nekünk miért nem?
dzurinda
@Manno István: A hitelezés 2010 óta esett vissza, a bizonytalan gazdaságpolitika és a különadók következtében. Miért kellene magyar bank? Pont, hogy egészséges piaci verseny kell, és akkor lesz hitelezés, alacsonyak lesznek a kamatok, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.