Az 59 éves Balogh Zoltán Csenyétén, az ország legszegényebb településének végében negyvenezer forintból épített házat magának, két lányának és 17 éves feleségének, Gizikének. Havonta összesen húszezer forintból élnek. Nézze és kommentelje az Index videóit a Facebookon is!

176 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Mintatelepülés, mintaház, mintacsalád. Mint az állatok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maja
@miazavalami: Na persze ítélkezni a leg könnyebb de ne neked is van családod vagy unokád aki apja hoz megy férjhez vagy csak simán össze áll valakivel !!!
miazavalami
@Maja: Az hogy simán összeáll valakivel megszokott dolog, de nem 14 évesen!!! Úgy hogy még a 4 osztályt sem fejezte be! Szerinted az jó , hogy gyerekek születnek ekkora nyomorba? Arról ki tehet? Csak nem én , vagy te? Nem ám , hanem az aki megcsinálja őket!!! Apja hoz megy férjhez gondolom elírás lehet, apja korabelire gondoltál. Ilyen is akad , csak ismételni tudom magam amit nem teszek! Nem az a lényeg , hogy kivel él hogyan él! Hanem az , hogy gyerekfejjel szülnek , nem egyet nem kettőt. Nyomorba, holott magukat sem tudják eltartani. Aztán mutogatják a nyomorukat! Az apuka is megér egy misét. A te családodban van olyan , hogy 14 évesen terhes egy apja korabelitől úgy hogy 3 osztályt végzett el Olvasni nem tud?
Maja
@Levendula: Most hogy került ide ebben a vitában majka ??? És ezt most mért írtad hogy már látszik, hogy miért védem ezeket ? Kész szegyen vagy !!!
genyó kapitány
kuruc.info/r/35/107618/

Szegín romákokat nem hagyják dolgozni ezek a gaz, rasszista rendőrök! :(
verőce21
Fölösleges aggódni ezekért a gyerekekért, ők sem aggódnak értük és azok körülményeiért kizárólag a megélhetési családi pótlékot látják bennük. :)
Levendula
@Maja:
Írtam már neked, hogy tanulj meg helyesen írni!
Hogyha nem megy, akkor kérj segítséget! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.