Az MSZP kormányra kerülve alaposan megvizsgálná az Orbán-kabinet energetikai beruházásait és felelősségre vonná az érintetteket, amennyiben szabálytalanságot találna a Mol-részvények, vagy az E. ON gázüzletágának megvásárlása során.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

buboska
Csak aztán ne olyan tutyimutyin,mint az elmúlt ellenzékhazai nyolcévben próbálták a fijjúkat elszámoltatni!! Tökösebben kell az ilyet csinálni!! A budaigyuszi féle aljas,karraktergyilkos rágalomvizsgálatok más kategóriába tartoznak!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
Ez az adok kapok határozza meg az elmúlt évek politikáját a rendszerváltás óta. Mindkét pártnak volt lehetősége bizonyítani. Mindkettő megbukott! Nem babás:-( Mi vagy ki jöhet még ezeknél is hülyébb?
loboncos
@kukac50: Legyél kicsit "unortodox" mindjárt tündér vlágba találod magad:-)
nemkati
@miazavalami: Nekem az elmúlt huszonegykét év alapján az a véleményem (mondhatnám: nekem az jön le ezekből az évtizedekből) hogy mi magyarok kevés kivétellel iszonyat szellemi toprongyok és elfuseráltak vagyunk. Az a kevés kivétel meg hiába kiabál, alig van aki meghallja a hangjukat. Így maradunk, akik voltunk.
miazavalami
@nemkati: Ne legyen igazad , mert akkor végünk! Fejest ugrottunk a demokráciába csak azt nem vették észre , hogy a medence húsz centis , és az ugrástól kitört a nyakunk!
nemkati
@miazavalami: Igen, én is azt kívánom, hogy ne legyen igazam. És hogy valaki megcáfoljon.
miazavalami
@nemkati: Az nem én leszek, mert még keresem az igazit... Még fehér ló se kell és a többi kellék! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.